«Νοκ άουτ» ως το τέλος της σεζόν ο Γουίλσον

Σημαντικό πλήγμα αποτελεί για την Μπόρνμουθ ο τραυματισμός του Κάλουμ Γουίλσον, καθώς ο σύλλογος της Premier League ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση. «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι για τον Κάλουμ» δήλωσε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάουι, στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο 24χρονος στράικερ και οι οποίες

επιβεβαίωσαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. «Ο Κάλουμ έδειξε απίστευτο χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για να επιστρέψει από μια παρόμοια αναποδιά την περυσινή σεζόν και ξέρουμε ότι διαθέτει την ίδια δύναμη και θέληση για να το ξανακάνει» συμπλήρωσε ο Χάουι.

Ο Γουίλσον, ο οποίος έχασε μεγάλο μέρος της περυσινής αγωνιστικής περιόδου λόγω παρόμοιου τραυματισμού στο δεξί γόνατο, έχει πετύχει την τρέχουσα σεζόν έξι γκολ σε 21 εμφανίσεις του στην Premier League. Τα «κεράσια» ανακοίνωσαν ότι αναμένεται να χρειαστεί έξι μήνες αποκατάστασης, προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα