Baker Tilly South East Europe ενδυναμώνει την παρουσία της

Η Baker Tilly in South East Europe βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταφορά των γραφείων της στο Βουκουρέστι, προκειμένου να φιλοξενήσει την ανάπτυξη της επιχείρησης και να ενισχύσει την παρουσία της στη Ρουμανία. Η Baker Tilly στη Ρουμανία έχει μετεγκατασταθεί στο γραφειακό συγκρότημα "Gala Herastrau", που βρίσκεται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου της πόλης, στο βόρειο τμήμα του Βουκουρεστίου.

Ο κ. Μάριος Α. Κλείτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly in South East Europe

δήλωσε ότι «Η μετεγκατάσταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Ρουμανία αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία της Baker Tilly και δέσμευση για την περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου μας, στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Η κίνηση αυτή αντιπροσωπεύει την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας, η οποία ανάπτυξη μας ώθησε στην αναζήτηση μεγαλύτερου χώρου, δεδομένου ότι είναι ζωτικής σημασίας στην στήριξη του επιταχυμένου μας επιχειρηματικού πλάνου».

«Στις νέες αυτές εγκαταστάσεις μας δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε ακόμη πιο αποτελεσματική και βελτιωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, η οποία θα μας οδηγήσει στην περεταίρω ανάπτυξη των εργασιών μας», δήλωσε η Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly στη Ρουμανία, κα. Camelia Horlaci.

Το πελατολόγιο της Baker Tilly στη Ρουμανία, το οποίο αποτελείται από πλειάδα σημαντικών τοπικών αλλά και διεθνών επιχειρήσεων, έχει καταστήσει την εταιρεία ως το 8ο μεγαλύτερο λογιστικό γραφείο στη χώρα, εργοδοτώντας πέραν των 50 επαγγελματιών που εξειδικεύονται στον ελεγκτικό, λογιστικό, συμβουλευτικό, νομικό και φοροτεχνικό τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα