Νίκος Ροδοθέου στο Sigmalive: Δε φοβάμαι τους γνωστούς άγνωστους

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Sigmalive προέβη ο επιχειρηματίας Νίκος Ροδοθέου, ο οποίος έπεσε το βράδυ της Δευτέρας θύμα ενέδρας επίδοξων δολοφόνων.

«Δε φοβήθηκα ούτε θα φοβηθώ, οι άγνωστοι ατύχησαν και εμένα δεν ίδρωσε το αυτί μου», τόνισε αρχικά στις αποκλειστικές του δηλώσεις στο Sigmalive ο Νίκος Ροδοθέου, για να προσθέσει:

«Λέω ότι είναι γνωστοί άγνωστοι, επειδή η χθεσινοβραδινή

απόπειρα φόνου εναντίον μου, είναι η συνέχεια του φόνου του αδερφού μου, Άντρου».
Ο Νίκος Ροδοθέου τόνισε στο Sigmalive ότι μετά τη δολοφονία του αδερφού του, ο ίδιος αύξησε τα μέτρα προστασίας του, ενισχύοντας την προσωπική του φρουρά και άλλα.

«Ξέρω και ήξερα τι και ποιους έχω να αντιμετωπίσω. Όπως είπα, οι δράστες είναι γνωστοί άγνωστοι, υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση που μπορούν να κινηθούν για να τους εντοπίσουν».

Ερωτηθείς για το ακριβώς συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, ο κύριος Ροδοθέου είπε ότι, ενώ αποχωρούσε από την ταβέρνα της οποίας είναι ιδιοκτήτης, στη γωνία Εθνικής Φρουράς και Καλλιπόλεως εμφανίστηκαν οι δράστες, οι οποίοι από κοντινή απόσταση αστόχησαν.

«Στο αυτοκίνητο ήμουν μόνος μου. Μπροστά όμως προπορευόταν όχημα με προσωπική μου φρουρά. Οι δράστες ήταν σε τόσο κοντινή απόσταση, που δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν», κατέληξε ο Νίκος Ροδοθέου στις δηλώσεις του στο Sigmalive.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν εντός οχήματος στην περιοχή Λυκαβηττού στη Λευκωσία, κοντά στο ξενοδοχείο Hilton, όταν επιβαίνοντες μοτοσικλέτας χωρίς αριθμούς εγγραφής άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Σημειώνεται ότι στο Αρχηγείο Αστυνομίας πραγματοποιείται σύσκεψη, υπό τον Βοηθό Αρχηγό.

Keywords
Τυχαία Θέματα