Νικόλας Παπαδόπουλος στο ΣΙΓΜΑ: Καμιά εμπιστοσύνη στον ΠτΔ

Καμιά εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος παραμονές των εκλογών θα μεταμφιεστεί και πάλι και θα βάλει τις φουστανέλες, ανέφερε σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη ο Νικόλας Παπαδόπουλος στο Πρωτοσέλιδο.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ χαρακτήρισε ως μια ξεκάθαρη αποτυχία τον διάλογο λόγω της αδιαλλαξίας της άλλης πλευράς. Στο πρόσωπο του Νίκου Αναστασιάδη είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδόπουλος,

είδαμε τον καλύτερο εκφραστή της επαναφοράς του Σχεδίου Ανάν.

Ο εκλεκτός του Ενδιάμεσου χώρου ως ο υποψήφιος για τις προεδρικές του 2018 αφού εξέφρασε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του τα κόμματα του Ενδιάμεσου χώρου είπε ότι είναι ώρα για μια νέα πολιτική.

«Η συμμαχία με Ενδιάμεσο είναι ιστορικό γεγονός. Θέλουμε να φέρουμε την αλλαγή από τις αποτυχημένες πολιτικές» είπε χαρακτηριστικά.

Να δοκιμαστεί κάτι νέο και να θωρακιστεί η Κυπριακή Δημοκρατία, προχωρώντας στους ενεργειακούς σχεδιασμούς και αξιοποιώντας το φυσικό αέριο.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ότι ως ΔΗΚΟ αλλά και ο ίδιος προσωπικά είχε προειδοποιήσει τον ΠτΔ για τα αποτελέσματα που θα επέρχοντω μετά το Μοντ Πελεράν. Τώρα έχουμε φθάσει σε ένα ακήρυχτο αδιέξοδο πρόσθεσε, με το Νίκο Αναστασιάδη να παραχώρησε με τις πολιτικές του τα πάντα και με αποτέλεσμα να θέλουν κι άλλα, είπε χαρακτηριστικά.

«Παραμονές των εκλογών θα μεταμφιεστεί, θα βάλει τις φουστανέλες. Έχουμε ξαναδεί το έργο. Ο Πρόεδρος μπορεί να πείσει τον λαό ότι αυτά που θα πει θα τα τηρήσει; Καμιά εμπιστοσύνη», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Αναφορικά με την πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε την όλη εξέλιξη μετά και την αναφορά του ΠτΔ ως ένα πολιτικό θέατρο στην πλάτη του κυπριακού ελληνισμού.

«ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ δεν θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους αναφορικά με ενωτικό».

Δείτε εδώ: Ν.Παπαδόπουλος: Ο ΠτΔ θα φορέσει φουστανέλα και γιαταγάνια

Keywords
Τυχαία Θέματα