Πήρε αυτό που άξιζε η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Στόχος επετεύχθη για τον Άρη. Η λεμεσιανή ομάδα για 3η σερί χρονιά θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά έπειτα από 23 και πλέον χρόνια. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να σταματήσει το πήγαινε-έλα από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία και με το σπαθί της κέρδισε την παραμονή της.

Μαθηματικά, ο Άρης χρειάζεται ακόμα μια νίκη, όμως μπορεί να το πετύχει και αν η Δόξα δεν πάρει περισσότερους από έξι βαθμούς στα τελευταία τρία παιγνίδια της. Και αυτό γιατί η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη μετράει τρεις

νίκες σε βάρος της και μόλις μια ήττα στα τέσσερα φετινά τους παιγνίδια.

Η παραμονή ήρθε με μάγκικο τρόπο, αφού κέρδισε την ανταγωνίστρια ομάδα μέσα στο σπίτι της στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε σε όλους ότι άξιζε την παραμονή αλλά και πόσο πολύ ήθελε να το πετύχει.

Το Σάββατο ο Άρης αντιμετωπίζει στο «Δασάκι» τον Εθνικό και θέλει τη νίκη για να υλοποιήσει τον στόχο του και τυπικά, έτσι ώστε οι τελευταίοι δύο αγώνες του, με Ερμή στο Τσίρειο και Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ, να αποκτήσουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας με στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα