Νικόλας: Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει πρόσκληση Ερντογάν στον ΠτΔ

«Αποκλείεται ο κύριος Ερντογάν να απευθύνει τέτοια πρόσκληση», υπέδειξε μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τούρκο Πρόεδρο να έχει προσκαλέσει τον Νίκο Χριστοδουλίδη στην Τουρκία.

Στον απόηχο του σάλου και μετά την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης εκ μέρους του ΔΗΚΟ που, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «fake news» και «ευφάνταστο ρεπορτάζ», ο Νικόλας

Παπαδόπουλος τάχθηκε υπέρ του Προέδρου Χριστοδουλίδη, λέγοντας ότι και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος ότι δεν έχει υπάρξει τέτοια πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ για πρόσκληση Ερντογάν σε ΠτΔ:Σοβαρότητα σε ότι αφορά το εθνικό μας θέμα

Σχολιάζοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εξαιτίας των διαρροών, είπε ότι «πρόκειται για μία αχρείαστη και άγονη αντιπαράθεση για ένα ζήτημα που δεν υπάρχει».

«Αποκλείεται», συνέχισε, «ο κύριος Ερντογάν να απευθύνει τέτοια πρόσκληση» διότι αν το έκανε θα αναγνώριζε την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Νίκο Χριστοδουλίδη ως Πρόεδρο.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να απευθυνθεί τέτοια πρόσκληση. Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιο ζήτημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ουσία διότι οι εξελίξεις στο Κυπριακό είναι σημαντικές και σοβαρές.

Ερωτηθείς για την κάθοδο της απεσταλμένης του ΟΗΕ, υπέδειξε ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να απεγκλωβιστεί από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, ως προς τη λύση του Κυπριακού. «Αν μπει στο τραπέζι λύση δύο κρατών, αυτό θα αποτελέσει την ταφόπλακα του εθνικού μας προβλήματος», είπε.

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στον κρατικό προϋπολογισμό για το 2024, σημειώνοντας ότι το ΔΗΚΟ θα τον υπερψηφίσει διότι πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ευθύνης, ο οποίος πετυχαίνει τη χρυσή τομή μεταξύ της ανάπτυξης και της συγκράτησης των δημόσιων οικονομικών από τη μία και της στήριξης των ευάλωτων τάξεων από την άλλη.

Διαβάστε επίσης: Με μώλωπες στο πρόσωπο 7χρονη- Υπέδειξε τη μητέρα της αλλά δεν εξετάστηκε ποτέ

Keywords
Τυχαία Θέματα