Σάκης Αρναούτογλου: Πυκνό χιόνι και στα πεδινά - Οι περιοχές (Ο καιρός μέχρι 24/12)

Σε κλοιό χιονιά και καταιγίδων η χώρα. Ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου.Με χιονοπτώσεις, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίας θα ξημερώσει το Σάββατο με τον Σάκη Αρναούτογλου να τονίζει ότι ειδικά για τον Έβρο θα έχουμε χιονοπτώσεις ακόμη και στα 300 μέτρα. Ειδικότερα,…

Χιόνια στη Θεσσαλονίκη - Τα υψόμετρα

Στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα

θα έχουμε χιόνια από τα 600 μέτρα και άνω και θα κατέβουν μέσα στο Σάββατο στα 400 και 500μ. Η θερμοκρασία από 7 έως 6 βαθμούς.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα επιμείνουν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου και προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί παντού.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα καλός με ενισχυμένους βοριάδες (6-7 μποφόρ), ενώ την Τρίτη και στα δυτικά θα έχουμε νέο πέρασμα με συννεφιές οι οποίες θα καλύψουν την χώρα μας την Τετάρτη. Ετσι αναμένονται λίγες μπόρες στα δυτικά της Κρήτης και στο Ιόνιο με τους ανέμους να γυρνάνε σε νοτιάδες.

Επίσης στις 21/12 θα έχουμε μπόρες στα δυτικά, στα νότια και στα ανατολικά νησιωτικά.

Στις 22/12 ο καιρός θα παραμείνει άστατος με χιόνια στις ορεινές περιοχές της ΒΔ Ελλάδας. Στις 23/12 ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και στις 24/12 τοπικά φαινόμενα θα έχουμε μόνο στα ανατολικά και ΝΑ της Ελλάδας.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=CfD9iQvf9_s}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκης Αρναούτογλου, Πυκνό, 2412,sakis arnaoutoglou, pykno, 2412