Νίκη-χρυσάφι η μια, οδυνηρή ήττα η άλλη

Η Καρμιώτισσα πανηγύρισε νίκη… έξι βαθμών στο Μακάρειο επί της Δόξας

ΔΟΞΑ 1
82΄ πεν. Μπραούλιο
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 2
57΄ Αντάμοβιτς, 86΄ Πάσεκ

Νίκη-χρυσάφι πέτυχε η Καρμιώτισσα στο Μακάρειο, όπου κατέβαλε με 2-1 τη Δόξα, έφτασε στους 23 βαθμούς και ξέφυγε με 12β. από τη Δόξα, η οποία παρέμεινε σε πολύ δύσκολη θέση με 11 βαθμούς στη 12η θέση. Όλο το «ζουμί» ήταν στην επανάληψη, όπου σημειώθηκαν και τα τρία γκολ με την Καρμιώτισσα να παίρνει τη νίκη χάρις σε γκολ

του Πάσεκ στο 86’.

Στο α' 45λεπτο η Δόξα παρά την πρωτοβουλία που είχε, φανέρωσε άλλη μια φορά τη δυσκολία να σκοράρει. Η Καρμιώτισσα αμύνθηκε σωστά και έβγαλε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη είχαμε όλες τις συγκινήσεις με τα τρία γκολ να σημειώνονται σε αυτό το διάστημα.

Η γηπεδούχος Δόξα από την αρχή ανέλαβε να κάνει παιχνίδι. Ήταν η ομάδα που «καιγόταν» περισσότερο για τη νίκη και επιτέθηκε δημιουργώντας προϋποθέσεις για το γκολ με πρωταγωνιστή τον Κορομινάς. Η Καρμιώτισσα από την άλλη είχε πρωτίστως έγνοια να μη δεχθεί γκολ γι' αυτό και «μαζεύτηκε» πίσω κλείνοντας χώρους. Κι όποτε είχε την ευκαιρία έβγαινε σε αντεπίθεση.

Το παιχνίδι, παρά τον καλό ρυθμό του, δεν είχε πολλές ευκαιρίες καθώς οι προσπάθειες των ομάδων ήταν ημιτελείς, αλλά μετά το ημίωρο όταν «άνοιξε» είχαμε εκατέρωθεν καλές φάσεις.

Η καλύτερη ευκαιρία της Δόξας ήταν στο 38', όταν ο Βοσκανιάν σταμάτησε σωτήρια πάνω στη γραμμή σουτ του Μπραούλιο. Η Καρμιώτισσα απείλησε σοβαρά με σουτ του Μπάρμπαρο στο 25' και του Όρντος στο 41', τα οποία σταμάτησε ο Νέγκρι.

Η επανάληψη
Στο β' μέρος η Καρμώτισσα έδειξε την ανωτερότητά της και την ευχέρειά της στο σκοράρισμα. Προηγήθηκε στο 57' με σουτ του Αντάμοβιτς μέσα στην περιοχή.

Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ήταν φλύαρη και δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις. Παρόλα αυτά, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 82' με πέναλτι σε μια φάση αμφισβητούμενη. Το κέρδισε ο Μπραούλιο από τον Σταύρου και ο παθών το αξιοποίησε ισοφαρίζοντας 1-1.

Όμως, δεν κράτησε ούτε το «Χ» η Δόξα καθώς στο 86' ο Πάσεκ, που είχε μπει αλλαγή με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Μασιάς
ΒΟΗΘΟΙ: Στ. Νικήτα, Γ. Σάββα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λεονάρντο /Γουϊλερ 4η

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Πουτζιουρής, Παουλίνιο, Λεονάρντο Ρεδόντο, Ρούντι, Γκόμεζ (72' Ουϊλσον), Κάστρο Φοφάνα, Μπραούλιο, Κορομινάς.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Γουϊλερ, Μπάρμπαρο (65' Πάσεκ), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου (90' Βαττής), Λοκόμπε, Πόλιανετς (88' Ταραλίδης), Σάλιακας, Όρντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα