Νίκες τίτλου ή ''καμπανάκι'' που χτυπά;

Ο ΑΠΟΕΛ το έκανε με την Πάφο , το ίδιο έπραξε και απόψε με τον Ολυμπιακό. Μπορούμε να βάλουμε στην ίδια μοίρα ακόμη και το ντέρμπι με την Ομόνοια. Έπαιξε με την φωτιά , όμως στο τέλος πανηγύρισε σπουδαίες νίκες.

Αν όμως γινόταν το αντίθετο ίσως τώρα να μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Φυσικά η αναφορά μας είναι ο τρόπος που η ομάδα του Γιώργου Δώνη , παρουσιάζεται στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Με την Πάφο ενώ προηγήθηκε

με 2-0 , έτρεχε στο τέλος και πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Σόουζα.

Με την Ομόνοια στο 14' προηγήθηκε με 2-0 και όλα έδειχναν ιδανικά για ένα μεγάλο ντέρμπι. Όμως υπήρξε εφησυχασμός και θα μπορούσε στο τέλος να δεχόταν την ισοφάριση

Απόψε με τον Ολυμπιακό προηγήθηκε , έχασε ευκαιρίες και όμως στην επανάληψη παρουσιάστηκε μέτριος. Ισοφαρίστηκε απο τον Ολυμπιακό , αντέδρασε 12 λεπτά πριν απο το τέλος και όμως δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Αντέδρασε όμως άμέσα και πήρε τη νίκη με το χρυσό γκολ του Νικόλα Ιωάννου.

Ίσως αυτές οι επιτυχίες, να χαρακτηριστούν και σαν νίκες τίτλου. Πιθανό όμως ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στα πλεϊοφ με τα συνεχόμενα ντέρμπι , να είναι σαν ''καμπανάκι'' που χτυπα σήμα κινδύνου.

Σίγουρα το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δέχεται εύκολα τέρματα είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει. Το γεγονός ότι δέχθηκε τέσσερα τέρματα απο Πάφο και Ολυμπιακο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο βαθμός δυσκολίας στην συνέχεια θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Σε παιχνίδια '' φωτιά'' το κάθε λάθος θα πληρώνεται. Το θετικό όμως για τον ΑΠΟΕΛ έιναι ότι έχει άμεση αντίδραση και εκεί παίρνει αυτό που θέλει. Για αυτό η συνέχεια θα είναι πιο διαφωτιστική εαν τελικά θα είναι νίκες τίτλου αυτές που πέτυχε ή ''καμπανάκι'' που χτυπά για την κρίσιμη συνέχεια.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Δώνης καλείται να βελτιώσει την ομάδα του. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία και την ποιότητα και οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες. Ειδικά που σύντομα όλα θα κριθούν για την πορεία προς τον τίτλο

Keywords
Τυχαία Θέματα