Νοκ άουτ από το ντέρμπι με την Παρί Σεν-Ζερμέν ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει στα "πιτς" λόγω προβλήματος στον μηρό, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το αυριανό (25/2, 22:00) ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν-Ζερμέν.



Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Μήτρογλου στον μηρό δεν έχει ξεπεραστεί, με αποτέλεσμα ο διεθνής στράικερ να παραμένει στα "πιτς". Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό επιτελείο της Μαρσέιγ, η κατάστασή του δεν παρουσίασε εντυπωσιακή βελτίωση,

με αποτέλεσμα να επικυρωθεί η απουσία του από το αυριανό ντέρμπι με την Παρί Σεν-Ζερμέν (25/2, 22:00) για την 27η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Ρούντι Γκαρθία επιβεβαίωσε την απουσία του την παραμονή της αναμέτρησης, όπως επίσης κι αυτή του Στιβ Μανταντά. Ο πορτιέρε των "Phocéens" δεν έχει ξεπεράσει κι αυτός τον τραυματισμό του, γεγονός που επίσης τον κράτησε εκτός της αποστολής για τη μονομαχία με την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Στο Παρίσι, η Μαρσέιγ θα κυνηγήσει μια μικρή υπέρβαση που θα την επαναφέρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου βρίσκεται η Μονακό (57 έναντι 55 βαθμών, με ένα παιχνίδι περισσότερο).

Keywords
Τυχαία Θέματα