Κοιτάζει πλέον ψηλότερα ο Παναθηναϊκός, άνετα 2-0 τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0 της Λαμίας και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έφτασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας δυο βαθμούς μακριά από τον Πανιώνιο και την πεντάδα.



Στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά την επικράτηση επί της ΑΕΛ έφτασε ο Παναθηναϊκός

νικώντας και τη Λαμία με 2-0 και πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι πράσινοι με τα πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα των Μουνιέ και Ινσούα έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών που τους φέρνουν για πρώτη φορά φέτος στην 6η θέση με 30 βαθμούς ξεπερνώντας την Ξάνθη, τον Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ βρίσκεται δυο μόλις βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο που είναι στην 5η θέση.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει και όνειρα Ευρώπης αν και το πρόγραμμα που ακολουθεί για το τριφύλλι είναι αρκετά δύσκολο με συνεχόμενα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα αρχής γενομένης από το αιώνιο ντέρμπι την επόμενη Κυριακή.

Η Λαμία μετά απ' αυτή την ήττα έμεινε στην 12η θέση με 22 βαθμούς και αν τη Κυριακή κερδίσει η Κέρκυρα και ο Απόλλων Σμύρνης θα δει τις δυο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία να την πλησιάζουν επικίνδυνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα