ΓΓ ΠΟΕΔ: Θα δούμε τους παλληκαρισμούς σας απέναντι σ' Ερντογάν

Βαθαίνει η κρίση στην Παιδεία, μετά και την επίσημη εξαγγελία από πλευράς εκπαιδευτικών οργανώσεων για 48ωρα απεργιακά μέτρα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη.

Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο, από την στιγμή που οι εκπαιδευτικοί ανακοίνωσαν την λήψη απεργιακών μέτρων, τα εμπλεκόμενα μέρη (εκπαιδευτικές οργανώσεις και Κυβέρνηση) έχουν οπλίσει και η κάθε μία πλευρά εξαπολύει πυρά εναντίον της άλλης.

Σε σημερινή του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Γ.Γ. της ΠΟΕΔ Χάρης Χαραλάμπους ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός κατά των Κυβερνώντων, καταγγέλλοντας ότι «έχουν την ικανότητα να κάνουν

το άσπρο μαύρο».

Αυτούσιο το σχόλιο του Χάρη Χαραλάμπους:

«Η Κυβέρνηση και το Κυβερνών Κόμμα προσπαθούν με επικοινωνιακά παιχνίδια να διαβάλουν τους εκπαιδευτικούς και την ηγεσία τους, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους. Με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο. Και όλα αυτά για να μας επιβάλουν τις ετσιθελικές και αντιδημοκρατικές αποφάσεις τους.
Αποφάσισαν και μας εκβιάζουν για να αποδεχτούμε τα τετελεσμένα τους.
Θα δούμε σε λίγες μέρες πόσα επικοινωνιακά παιχνίδια θα καταφέρουν να παίξουν και πόσους παλικαρισμούς και επίδειξη δύναμης θα κάνουν, όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα σαΐνια του δικτάτορα Ερτογάν και τα σαΐνια των Ηνωμένων Εθνών».

Στο μεταξύ, τους λόγους για τους οποίους ορίστηκε η 48ωρη απεργία των εκπαιδευτικών για την ερχόμενη Τρίτη εξήγησε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο».

Ως λυπηρή εξέλιξη χαρακτήρισε η Κυβέρνηση, διά στόματος της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου, την εξαγγελία των απεργιακών κινητοποιήσεων από πλευράς εκπαιδευτικών.

Δείτε στην ακόλουθη φωτογραφία την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα