Νέο συνεργείο Castrol Service Plus στην Έγκωμη

Σε ένα χώρο μοντέρνας αισθητικής και διαφορετικής προσέγγισης λειτούργησε πρόσφατα στην Έγκωμη το νέο Castrol Service Plus. Πρόκειται για συνεργείο Γρήγορης Εξυπηρέτησης οχημάτων, με εξειδίκευση στα λιπαντικά. Πλέον η αλλαγή λαδιού γίνεται γρηγορότερη, σε ένα πιο άνετο, ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον , ενώ συνοδεύεται από την εγγύηση της ποιότητας Castrol.

Καθώς η ζωή ενός κινητήρα εξαρτάται κατά 80% από την ποιότητα του λιπαντικού, η κατάλληλη επιλογή κατά την αλλαγή

λαδιού είναι καίριας σημασίας για την μακροζωία του οχήματος. Η Castrol είναι αφοσιωμένη στην παροχή σίγουρων, αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων συντήρησης του κινητήρα, σε απόλυτη συμφωνία με τις συστάσεις και τις προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή.

Το Castrol Service Plus είναι ένα ιδιαίτερα επιμελημένο πακέτο υπηρεσιών που παρέχεται στους οδηγούς σε συνεργασία με επιλεγμένους επαγγελματίες του χώρου της συντήρησης οχημάτων.

Το συνεργείο Γρήγορης Εξυπηρέτησης Castrol Service Plus βρίσκεται στην οδό Ηλία Παπακυριάκου 37Β στην Έγκωμη. Για περισσότερες πληροφορίες και μια γρήγορη αλλαγή λαδιού τηλεφωνήστε στο 99358229.

Τα προϊόντα της Castrol διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ &ΥΙΟΙ ΛΤΔ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ΒP Eastern Mediterranean Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα