Price Surprise στα Smart Discount Shops!

Ο κόσμος των Smart είναι γεμάτος εκπλήξεις! Στα 15 καταστήματα Smart που λειτουργούν σε όλη την Κύπρο σας περιμένει μία νέα έκπληξη κάθε βδομάδα. Γνωστά και επώνυμα προϊόντα διατίθενται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε τιμές ακόμα πιο χαμηλές από τις ήδη ολόχρονα χαμηλές. Κάθε Τρίτη νέα

προϊόντα και μια νέα έκπληξη σας περιμένει, η οποία διαρκεί μέχρι την επόμενη Δευτέρα! Μία έξυπνη ιδέα από τα Smart Discount Shops που άρχισε εδώ και λίγες βδομάδες και ενθουσίασε τους καταναλωτές οι οποίοι επισκέπτονται κάθε βδομάδα τα καταστήματα Smart και επωφελούνται από τα προϊόντα Price Surprise που προσφέρουν τα Smart Discount Shops.

Στα καταστήματα Smart Discount Shops οι καταναλωτές βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών. Για το λόγο αυτό, και τα 15 καταστήματα Smart διαθέτουν ποικιλία γνωστών και επώνυμων προϊόντων σε χαμηλές τιμές. Το καταναλωτικό κοινό δείχνει καθημερινά την προτίμησή του, εμπιστεύεται και προτιμά τα καταστήματα Smart για τις αγορές του. Ο Όμιλος Smart υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές, και να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών, όπως αυτές διαμορφώνονται από τις νέες τάσεις και καταναλωτικές συνήθειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα