ΝΕΟ Aquaracer lady από την Tag Heuer

Σε δύο αποχρώσεις, μπλε βαθύ του ωκεανού ή έντονο μαύρο, τα καινούργια, ατσάλινα μοντέλα της σειράς Aquaracer είναι την ίδια ώρα σπορ και κομψά, για τη μοντέρνα και δραστήρια γυναίκα.

Ποια είναι λοιπόν τα καινούργια του στοιχεία; Ένα καντράν από φυσική μαργαροκόγχη σε μπλε ή μαύρο, μια κεραμική στεφάνη και ένα λουράκι στο ίδιο χρώμα.

Το μοντέλο διατίθεται επίσης και με ατσάλινο μπρασελέ, για όποια θέλει να τονίσει περισσότερο την αθλητική της πλευρά, αλλά και με

στεφάνη με διαμάντια, για μια έξτρα δόση πολυτέλειας.

Aquaracer. Ο πάντα πρωτοπόρος Edouard Heuer κατέθεσε το 1892 την πρώτη πατέντα στην ιστορία της ωρολογοποιίας για μια κάσα που δεν θα μπορούσε να την διαπεράσει το νερό. Έκανε άμεσα επιτυχία. Από τότε, το Aquaracer (με ολόκληρη συλλογή να ξεκινά από το 2003) συνέχισε να εξελίσσεται και να μετατρέπεται σε ένα σπορ ρολόι που αγαπήθηκε εξίσου από άντρες και γυναίκες. Είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη και υλικά, αλλά ειδικά τα κεραμικά μοντέλα έκαναν μεγάλη επιτυχία πέρσι.

Φέτος έρχεται μια καινούργια έκδοση για τις γυναίκες, με κάσα από ατσάλι και καντράν από φυσική μαργαροκόγχη (mother of pearl) με ημιδιάφανο μπλε ή μαύρο βερνίκι (πρώτη φορά σε μοντέλο της TAG Heuer), που πλαισιώνεται από μια κεραμική στεφάνη και ένα λουράκι από καουτσούκ που έχει το ίδιο χρώμα με το καντράν αλλά και ένα σατινέ φινίρισμα. Με μια κομψή κάσα 35 χιλιοστών και ανθεκτικότητα σε βάθος 300 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, πρόκειται για ένα μοντέλο που βασίζεται στο εμβληματικό σχέδιο της συλλογής, με τη 12πλευρη στεφάνη που περιστρέφεται προς τη μία μόνο και βγαίνει πλέον σε κεραμικό, ένα ιδανικό υλικό που προσφέρει απαράμιλλη ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα.

Τέλος, για μια έξτρα δόση πολυτέλειας, το καντράν περιέχει 11 διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών, ενώ υπάρχει και έκδοση με 35 ακόμη διαμάντια στη στεφάνη, που συνολικά φτάνουν σε βάρος τα 0,59 καράτια. Υπάρχει και ένα ατσάλινο μπρασελέ για όσες επιδιώκουν μια πιο σπορ εμφάνιση. Ο μηχανισμός του είναι quartz και δίνει ένδειξη ημερομηνίας.

Επίσημοι αντιπρόσωποι των ρολογιών Tag Heuer στην Κύπρο είναι τα καταστήματα

Anastasios Stephanides &Son Luxury Goods Ltd,

Τηλ.: 22757929, 25587949

Facebook: Stephanides Luxury Goods

Instagram: stephanidesluxurygoods

www.stephanidesluxurygoods.com

Keywords
Τυχαία Θέματα