Gan Direct: ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο απαίτησης

Παρακολουθείστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στο Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Απαίτηση Αυτοκινήτου, Περιουσίας και Υγείας», από την Gan Direct!

H Gan Direct, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, έχει δημιουργήσει μια σειρά από δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια όσο αφορά τα ασφαλιστικά της προϊόντα. Σε συνέχεια αυτής της πρωτότυπης ιδέας, τώρα μας παρουσιάζει το πρώτο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με στόχο τη σωστή ενημέρωση των πελατών της σε θέματα απαίτησης αυτοκινήτου, περιουσίας και υγείας, χωρίς μικρά γράμματα.

Σκοπός του σεμιναρίου αυτού

είναι η σωστή, πλήρης και έγκυρη ενημέρωση των κατόχων ασφάλισης στην Gan Direct, για όλο το πλέγμα των ενεργειών που λαμβάνει η εταιρεία για την υπεράσπιση των πελατών της και τη διευθέτηση των απαιτήσεών τους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τη διαδικασία που ακολουθείται και τις σχετικές δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται στους κατόχους ασφάλισης στην Gan Direct, σε περίπτωση υποβολής απαίτησης.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν μέσω του συνδέσμου https://youtu.be/nesr19SN1bg. Όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια της Gan Direct Insurance μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο κανάλι της στο Youtube!

Keywords
Τυχαία Θέματα