Νέα υπόθεση «απατεώνα του Tinder» με αναφορά σε Κύπρο: «Ένιωθα ευάλωτη» (pics)

Όταν η 51χρονη Βρετανίδα, Sunita Brittain, έγινε φίλη με τον Michael στο Facebook Dating, δεν μπορούσε να πιστέψει ποια θα ήταν η κατάληξη αυτής της «σχέσης».

Στην αρχή όλα έδειχναν κανονικά. Οι δύο τους είχαν πολλά κοινά,  είχαν την ίδια ημερομηνία γέννησης και ισχυρίστηκε ότι ήταν και αυτός υιοθετημένος.

Η Sunita αναφέρει στη Sun ότι ένιωθε ευάλωτη, είχε πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της και αποζητούσε κάποιου είδους προσοχή, για να νιώσει ξανά επιθυμητή.

Εξηγεί

ότι Michael της μιλούσε με πολύ όμορφο τρόπο και την έκανε να νιώθει σαν να ήταν η μόνη γυναίκα στον κόσμο. «Μου έλεγε πράγματα που μόνο στα παραμύθια γίνονται, ότι θα ζούσαμε τον έρωτα μας για πάντα».

Για να την πείσει, ισχυρίστηκε ότι ήταν πολυεκατομμυριούχος μέτοχος σε πολυεθνική και αναλυτής κρυπτονομισμάτων.

Στη συνέχεια της ζήτησε τον τηλεφωνικό της αριθμό και άρχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα μέσω WhatsApp. Εντούτοις, ποτέ δεν δέχθηκε να κάνουν βιντεοκλήση μέσω Facetime.

Οκτώ ημέρες μετά τη γνωριμία τους, ο Michael της είπε ότι έγινε ένα τραγικό ατύχημα σε μια από τις επιχειρήσεις του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στα κατεχόμενα. Ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να πάει εσπευσμένα εκεί και χρειαζόταν £160,000 για αποζημιώσει μια από τις οικογένειες των εργαζομένων. Τρεις ημέρες μετά, την πληροφόρησε ότι συνελήφθη από τη λεγόμενη «αστυνομία», αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να της εκφράζει τον έρωτά του..

Έπειτα, ο Michael ζήτησε από τη Sunita να κάνει τρία ξεχωριστά τραπεζικά εμβάσματα στον δικηγόρο του, για τον υπεράκτιο τραπεζικό του λογαριασμό.

Όταν μπήκε στον ψεύτικο λογαριασμό του στο HorizoGlobal, η 51χρονη μπόρεσε να δει ότι ο Michael είχε πάνω από 7 εκατομμύρια λίρες στον τραπεζικό του λογαριασμό - κάτι που τη βρήκε καθησυχαστικό.

Της είπε να κάνει τρεις ξεχωριστές συναλλαγές στον δικηγόρο του - δύο των 60.000 λιρών και μία των 40.000 λιρών - οι οποίες απορρίφθηκαν.

Την επόμενη εβδομάδα, η Sunita έλαβε ένα ψεύτικο email από την τράπεζα που έλεγε ότι ο Michael δεν μπορούσε να μεταφέρει άλλα χρήματα για «λόγους ασφαλείας».

«Μου είπε να στείλω την ταυτότητά μου στην τράπεζα και να πω ψέματα ότι είμαι ο λογιστής του». Κάποια, η Σουνίτα μετέφερε 9.000 λίρες στον «δικηγόρο» του Michael.

Μόλις το έκανε αυτό, ο Μάικλ έστειλε στον Σουνίτα screenshots των πτήσεων για την επιστροφή του στη Βρετανία.  Σχεδίαζε να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο πριν κατευθυνθούν μαζί στο Λος Άντζελες, ώστε να «αποδείξουν την ταυτότητα του Michael για τον υπεράκτιο τραπεζικό του λογαριασμό».

Η Sunita μάλιστα ανέφερε: «Η βαλίτσα μου ήταν γεμάτη και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ξαφνικά όμως έλαβα μια κλήση από έναν από τους «δικηγόρους» του, ο οποίος μου είπε ότι ο Michael συνελήφθη από αστυνομικούς για «φοροδιαφυγή» και του είχαν πάρει το τηλέφωνο».

«Πήρα τηλέφωνο την καλύτερή μου φίλη, λέγοντάς της για όλα όσα συνέβησαν και πώς έπρεπε να πάω στην Αμερική. Με ρώτησε πόσα του είχα δώσει και της είπα. Τότε μου είπε: Ξύπνα. Σε εξαπάτησαν - έχεις παιδιά να σκεφτείς, θα μπορούσε να σε σκοτώσει».

Μετά από αυτή τη συνομιλία, η Sunita ειδοποίησε αμέσως την τράπεζά της, η οποία πάγωσε τον λογαριασμό της και ήρθε σε επαφή με την Αστυνομία.

Η 51χρονη ισχυρίζεται ότι ο απατεώνας στη συνέχεια άρχισε να την παρενοχλεί και της ζητούσε να «ξεπαγώσει τον τραπεζικό της λογαριασμό».

Διαβάστε επίσης: «Ήμουν το πρώτο θύμα του απατεώνα του Tinder στην Κύπρο- Ήταν εσχάτη προδοσία»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tinder, Κύπρο, Ένιωθα,Tinder, kypro, eniotha