Ένταση σε ρωσικό κανάλι με βετεράνο στρατιωτικό: «Χάνουν τη ζωή τους..» (VID)

Ένταση προκλήθηκε σε συζήτηση σε ρωσικό κανάλι όπου φιλοξενούμενος ήταν ένας βετεράνος στρατηγός.

Ξαφνικά ο στρατηγός, όταν του δόθηκε ο λόγος σηκώθηκε από τη θέση του και κρατώντας το μικρόφωνο στο χέρι άρχισε να φωνάζει ότι την ώρα που εκείνοι έκαναν εκπομπή οι Ρώσοι στρατιώτες πεθαίνουν στην Ουκρανία.

«Εδώ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με στρατιωτική εμπειρία στο Αφγανιστάν, την Τσετσενία, το Ντονμπάς. Εκεί τα παιδιά μας, τα παιδιά του Ντονμπάς, του Λουγκάνσκ και τα μέλη των ειδικών δυνάμεων χάνουν τη ζωή τους αυτή την ώρα. Η χώρα μας...» είπε ο στρατηγός πριν τον

διακόψει... άγαρμπα ο δημοσιογράφος.

«Οχι, οχι, οχι... δεν θέλω να ακούσω! Περιμένετε»!, είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι και σηκώθηκε όρθιος κινούμενος προς το μέρος του στρατηγού.

LIVE: Κρίσιμη συνάντηση ΥΠΕΞ Ρωσίας και Ουκρανίας-12ωρη κατάπαυση του πυρός

Ο στρατηγός, όμως συνέχισε να του λέει: «Ακούστε! Χάνουν τη ζωή τους. Ο,τι και να πούμε, πεθαίνουν στην Ουκρανία»!

«Σταματήστε, δεν μπορείτε να σταματήσετε;» επέμεινε ο παρουσιαστής και τότε πήρε την πληρωμένη απάντηση από τον στρατηγό: «Θέλω απλά να σηκωθούμε όρθιοι και να τιμήσουμε τη μνήμη τους με ενός λεπτού σιγή. Τη μνήμη των παιδιών μας που πολεμούν για τη Ρωσία και το Ντονμπάς».

Ο παρουσιαστής συνέχισε να διακόπτει τον στρατηγό προσπαθώντας να περάσει τη γραμμή του Κρεμλίνου: «Μπορείτε να σταματήσετε; Τώρα θα πω τι κάνουν τα παιδιά μας εκεί! Τα παιδιά μας εξοντώνουν τα φασιστικά καθάρματα». Ηταν αργά όμως... η εικόνα ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης αφήνοντας εκτεθειμένο το Κρεμλίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένταση, Χάνουν, VID,entasi, chanoun, VID