Νέα τραγωδία με Κύπριους στο ΗΒ: «Έφυγαν» με διαφορά μίας ημέρας από κορωνοϊό

Συνεχίζονται να καταγράφονται πολλοί θάνατοι Κυπρίων από κορωνοϊό στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με την Παροικιακή.

Αυτή τη φορά ο θανατηφόρος ιός κτύπησε την οικογένεια Λοΐζου, παίρνοντας τη ζωή του 76χρονου Σωτήρη και τις 77χρονης συζύγου του, Κίκας.

Σύμφωνα με την Παροικακή, ο 76χρονος απεβίωσε στις 6 Ιανουαρίου, ενώ η σύζυγός του την επόμενη ημέρα.

Στην αγγελία θανάτου η οικογένειά τους γράφει:

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο των αγαπημένων μας γονέων. Ο πατέρας μας Σωτήρης Λοΐζου απεβίωσε

στις 5 Ιανουαρίου σε ηλικία 76 ετών και η μητέρα μας Κίκα Λοΐζου απεβίωσε στις 6 Ιανουαρίου σε ηλικία 77. Ο πατέρας μας γεννήθηκε στις 27.01.1944 στην Ταύρου της Κύπρου και η μητέρα μας γεννήθηκε στις 26.12.1943 στο Πραστείο, Αμμόχωστος. Αφήνουν τα 3 παιδιά τους: Λούη, Μαρία και Κρις, τον γαμπρό τους Κώστα, νύφη Ανδρούλλα και 4 εγγόνια: Αντιγόνη, Μαγδαλένα, Sam και Jake. Η κηδεία θα τελεσθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2021 στην Εκκλησία 12 Αποστόλων, Kentish Lane, Brookman’s Park, Hatfield, AL9 6NG στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια η ταφή στο κοιμητήριο του Hoddesdon, 135 Ware Road, Hoddesdon, EN11 9AE. Λόγω των αυστηρών κανονισμών COVID-19, μόνο η στενή οικογένεια μπορεί να παρευρεθεί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες και τους φίλους μας για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Καταλαβαίνουμε και είμαστε πολύ ευγνώμονες σε όλους που θα ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στους γονείς μας και ως εκ τούτου θα διοργανώσουμε μνημόσυνο για να γιορτάσουμε τη ζωή τους στο εγγύς μέλλον.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης: Ζευγάρι Κυπρίων απεβίωσε από κορωνοϊό με διαφορά μερικών ημερών στο ΗΒ (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα