«Ο Πετράκης προσφέρει ουσία και ηρεμία. Θα ήθελα έναν παίκτη τύπου...»

Πρόωρο τελικό χαρακτήρισε την αποψινή αναμέτρηση στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, για το β' γύρο του Κυπέλλου Coca Cola, ο Μάριος Χαραλάμπους.

Ο παλαίμαχος άσος των «κυανολεύκων» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για...

...το σημερινό ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: «Σίγουρα περιμένω ενα ΑΠΟΕΛ

διψασμένο, είναι η ευκαιρία του για Ευρώπη, μέσω του θεσμού του Κυπέλλου. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι από τα παλιά με πάθος και ένταση. Έχει την πίεση ο ΑΠΟΕΛ, αφού ο Απόλλωνας έχει και το πρωτάθλημα. Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, με ενδιαφέρον και ελπίζω να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι αντάξιο των ονομάτων των δύο ομάδων. Το δυσάρεστο είναι πως δεν θα υπάρχει κόσμος, αλλά είναι πρόωρος τελικός».

...την ενίσχυση του Απόλλωνα: «Αυτό που περιμένουμε από τον Απόλλωνα είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εμπιστεύομαι την ομάδα και τον προπονητή, χάρηκα πολύ με την ενίσχυση σε θέσεις που πονούσε. Αν χωρά στην ομάδα, θα ήθελα ένα παίκτη τύπου Σακέτι. Μπράβο στην διοίκηση, η μεταγραφή του Μπίσεσβαρ έχει κάνει αίσθηση. Έρχεται με τίτλους από τον ΠΑΟΚ και ο Απόλλωνας πονούσε στην συγκεκριμένη θέση. Ελπίζω να προσφέρει και να αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας. Είναι ένα ρόστερ έτοιμο για πρωτάθλημα αυτό του Απόλλωνα».

...τον Γιάννη Πετράκη: «Έχει δώσει μια ηρεμία, παίρνει περισσότερο την ουσία. Μπορεί να μην είναι τόσο επιθετική, αλλά είναι ήρεμη η ομάδα και αυτό φαίνεται και από την συμπεριφορά του».

...τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Βλέπω την Ομόνοια κύριο αντίπαλο του Απόλλωνα, η ΑΕΛ είναι ευχάριστη έκπληξη, με πλούσιο ρόστερ. Εκεί θα είναι και η Ανόρθωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα