Νέα Σαλαμίνα: Μπορεί; Ας το δούμε στο γήπεδο…

Το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται κόντρα σε άλλες πέντε μεγαλύτερες ομάδες, δίνει στους παίκτες επιπλέον κίνητρο για να αποδείξουν την πραγματική τους αξία, την πραγματική τους παρουσία στην εξάδα.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν θέλουν να είναι ούτε κομπάρσοι, ούτε απλά περαστικοί από την πρώτη εξάδα. Αν εξαιρέσουμε ότι αγωνίζονται απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα και έξοδο στην Ευρώπη, δεν σημαίνει ότι οι

παίκτες της Νέας Σαλαμίνας θα σηκώσουν λευκή σημαία.

Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές την πραγματική τους αξία, εξάλλου όπου να' σαι μπαίνουμε σε σενάριο μεταγραφικής περιόδου, και ο καθ' ένας θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για τα 8 ματς που απομένουν, αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στην Ομόνοια. Σίγουρα κάποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ και κάποιοι άλλοι θα αποχωρήσουν, το ζητούμενο είναι όμως μέχρι το τελευταίο ματς να κυμανθεί η συνολική τους απόδοση σε ικανοποιητικά επίπεδα, δικαιώνοντας την παρουσία τους στις πρώτες έξι ομάδες.

Για το σημερινό παιχνίδι στο "Αμμόχωστος" ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Άντιτς, ενώ δεν αποκλείουμε το γεγονός ο Ντε Γιόνγκε να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που περιμένουν κι' αυτοί τις ευκαιρίες τους.

Απέναντι στην Ομόνοια ο σημερινός αγώνας δεν θα είναι και τόσο εύκολος, θα παίξει μεγάλη σημασία το πώς θα μπει στο παιχνίδι της η Νέα Σαλαμίνα, με τι διάθεση και τι πάθος. Αν αποδείξει από την αρχή ότι θα διεκδικήσει το παιχνίδι, τότε γιατί όχι να πάρει και το αποτέλεσμα;

Keywords
Τυχαία Θέματα