Νέα Σαλαμίνα: Αισιόδοξη... νότα

Αισιόδοξα μηνύματα άφησε σε όλους η πρεμιέρα της Νέας Σαλαμίνας. Ο Λιάσος Λουκά είδε την ομάδα του να είναι πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως μία διαφορετική Νέα Σαλαμίνα, αλλαγμένη προς το καλύτερο, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Ναι μεν ήρθαν και οι πρώτες απώλειες, από τη στιγμή όμως που η Νέα Σαλαμίνα κοίταξε στα μάτια την Ανόρθωση, ήταν μαχητική, οργανωμένη στις επιθέσεις της και χωρίς

ίχνος φόβου, αυτό και μόνο ικανοποιεί τον Κύπριο τεχνικό. Μπορούσε χθες η Νέα Σαλαμίνα να κερδίσει; Άνετα! Αν η μπάλα στις δύο φορές που σταμάτησε στο δοκάρι, πήγαινει στα δίχτυα της εστίας του Χαρούς, τότε θα γράφαμε για μία ομάδα πανέτοιμη για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Οι "ερυθρόλευκοι" ναι μεν είχαν κάποια κενά κυρίως στο πρώτο μέρος, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα συνειδητοποίησαν αρκετά νωρίς, τα διόρθωσαν και η βελτίωση στις τελικές πάσες ήταν αισθητή.

Αυτή η Νέα Σαλαμίνα μπορεί για καλύτερα πράγματα τη φετινή σεζόν, θα πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και φέτος ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κάτι για το οποίο σε κάθε ευκαιρία ο Λιάσος Λουκά το υπενθυμίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα