Ολυμπιακός-Δόξα 0-0: Μοιρασιά και ο πρώτος... βαθμός

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν Ολυμπιακός και Δόξα (0-0), παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Ο Ολυμπιακός μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας του από την Α' Κατηγορία, δεν κατάφερε να κάνει ιδανικό come-back, όμως ο βαθμός δεν τον χάλασε. Κακή πρεμιέρα από τη Δόξα που είχε σε μεγάλο μέρος του αγώνα την κατοχή, όχι όμως την

ουσία. Μέτριο το θέαμα του αγώνα στο Μακάρειο στάδιο, Ολυμπιακός και Δόξα έδειξαν ότι ήταν ανέτοιμες. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι δύο ομάδες μένουν στο 0-0.

Εικόνα αγώνα:

Χωρίς πολλές-πολλές φάσεις και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Μακάρειο στάδιο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το 0-0. Ελαφρώς καλύτερη η Δόξα στον αγώνα της πρεμιέρας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο αφού είχε μόλις δύο τελικές και μία ο Ολυμπιακός.

Η καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού καταγράφηκε στο 32' με τον Κάστρο να επιχειρεί το γυριστό σουτ, μετά από σέντρα του Τσιακλή, ο Γκρενμσλ όμως μάζεψε σωτήρια για την ομάδα του. Σε καλή ημέρα ο Παπαφώτης της Δόξας που και στο 40' και στο 43' έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, η μπάλα όμως κατέληξε σε κόρνερ. Κρατάμε και την ευκαιρία της ομάδας της Κατωκοπιάς με σουτ του Κένεντι στο όγδοο μόλις λεπτό, με τον Χίντι ν' αποκρούει σε κόρνερ. Υπήρχε η διάθεση από τις δύο ομάδες, όμως το θέαμα παρέμεινε μέτριο.

Ανούσια κατοχή από τη Δόξα μέχρι το 65ο λεπτό και ένα πολύ καλό σουτ από τον Πουτζιουρή στο 56' δεν ήταν αρκετό για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Χίντι του Ολυμπιακού όσες φορές χρειάστηκε, δήλωσε παρών.

Στο 72' η ομάδα του Τακτακαλά και ενώ λίγο πριν οι προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους, προσπάθησε μετά από στημένη φάση για το 1-0, όμως η κεφαλιά του Τόρες δεν ήταν και η καλύτερη, με τη μπάλα να παίρνει ύψος και να πηγαίνει πάνω από την εστία του Γκρέμσλ. Στο 84' ο Σισοκό που είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Παπαφώτη, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στα πόδια αμυντικού του Ολυμπιακού και κατέληξε εκτός. Από ένα βαθμό οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Χίντι, Τσιακκλής (52' Αντωνίου), Πολυκάρπου, Ρομέου, Ντε Κάστρο, Παχίπης (66' Πεχλιβάνης), Σεραφείμ, Παντελή (79' Τεξέιρα), Σαμαράς, Χριστοφίδης, Σωτηρίου

Δόξα: Γκρενμσλ, Μπα, Ρεδόνδο, Παπαφώτης (63' Σισοκό), Ντα Κονσεισάο, Γουίλσον Σίλβα, Λεάντρο Πίντο, Ασαμόα, Ιωάννου, Ζάντολ, Πουτζιούρης (63' Ενινφούλ)

class="inline_iframe">

Keywords
Τυχαία Θέματα