Νέα πτώση θερμοκρασίας και βροχές: Καιρός εως Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. H πρόγνωση για τον καιρό μέχρι την Παρασκευή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα παράλια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ

ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα στα νότια και ανατολικά, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά παροδικά στα ανατολικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και πιθανό να πέσουν ελαφρές ή και µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα