Νέα καθημερινή πτήση προς Φορτ Λόντερντεϊλ απο την Emirates

Το 11ο επιβατικό δρομολόγιο για ΗΠΑ της αεροπορικής εταιρείας στη Νότια Φλόριντα θα αρχίσει στις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια καθημερινή υπηρεσία μεταξύ του Ντουμπάι και του Διεθνές Αεροδρομίου Φόρτ Λόντερντεϊλ-Χόλυγουντ, στις 15 Δεκεμβρίου 2016, εξυπηρετώντας την περιοχή της Νότιας Φλόριντα, που συμπεριλαμβάνει το Φορτ Λόντερντεϊλ, το Μαϊάμι, και το West

Palm Beach. Αυτό θα είναι το 11ο επιβατικό δρομολόγιο της Emirates στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το αεροσκάφος θα λειτουργεί σε διαμόρφωση τριών κατηγοριών θέσεων στο δρομολόγιο, προσφέροντας 8 σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 πλήρως επίπεδα κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και 216 καθίσματα στην Οικονομική Θέση για τους ταξιδιώτες, και έως 15 τόνους φορτίου στην κοιλιά του αεροσκάφους για μεταφορείς.

«Το Φόρτ Λόντερντεϊλ και το Μαϊάμι είναι δύο από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Αμερικής για αναψυχή και επαγγελματικά ταξίδια» δήλωσε ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline. «Το Broward County και το Dade County μαζί φιλοξένησαν περισσότερα από 25 εκατομμύρια επισκέπτες τον περασμένο χρόνο, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική».

Πρόσθεσε: «Αναμένουμε ότι οι υπηρεσίες μας θα συμβάλουν στην οικονομία της Νότιας Φλόριντα, φέρνοντας νέους ταξιδιώτες στην περιοχή από όλο το δίκτυο δρομολογίων μας, προσφέροντας την ίδια στιγμή μεγαλύτερη ανταγωνιστική επιλογή για τους καταναλωτές και νέα απευθείας συνδεσιμότητα για την περιοχή για επιβάτες και μεταφορές φορτίου στους παγκόσμιους προορισμούς που εξυπηρετούμε. Ξεκινήσαμε την απευθείας υπηρεσία μας Ντουμπάι-Ορλάντο πριν από περίπου ένα χρόνο και η ισχυρή επίδοση της μας ενθάρρυναν να επιλέξουμε το Φορτ Λόντερντεϊλ ως τον 11ο προορισμό μας στις ΗΠΑ».

Η καθημερινή πτήση της Emirates, EK213, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι (DXB) στις 3.00πμ., τοπική ώρα, και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φόρτ Λόντερντεϊλ-Χόλυγουντ (FLL) στις 10.25πμ. Η πτήση επιστροφής, EK214, θα αναχωρεί από το FLL στις 8.20μμ και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 7.40μμ την επόμενη μέρα, με χρόνο πτήσης 14 ώρες και 20 λεπτά.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Το Φορτ Λόντερντεϊλ, Φλόριντα

Εξερευνήστε τη Νότια Φλόριντα, την Καραϊβική και περισσότερους προορισμούς με την Emirates

Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν πέρα ​​από την περιοχή Φορτ Λόντερντεϊλ-Μαϊάμι σε άλλους προορισμούς στις ΗΠΑ, στην Καραϊβική και στη Λατινική Αμερική μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία κοινού κωδικού της Emirates με την JetBlue Airways (Β6), που προσφέρει επιλογές για σύνδεση σε πάνω από 26 προορισμούς στις ΗΠΑ και 19 προορισμούς σε όλη την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική, που συμπεριλαμβάνει τις Μπαχάμες, το Κανκούν και την Αβάνα.

Οι επισκέπτες στην Ηλιόλουστη Πολιτεία θα επωφεληθούν επίσης με το να έχουν δύο πύλες της Emirates σε σχετικά κοντική απόσταση η μια από την άλλη, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το ταξίδι τους στη Φλόριντα. Για παράδειγμα, οι ταξιδιώτες στο Φορτ Λόντερντεϊλ μπορούν να δουν αρκετούς προορισμούς στη Νότια Φλόριντα είτε για αναψυχή ή για δουλειές, να επισκεφθούν τα τοπικά αξιοθέατα και τις πόλεις μόλις λίγες ώρες βόρεια στο Orange County, στη συνέχεια να ταξιδεύσουν απευθείας πίσω στο Ντουμπάι από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο (MCO) ή πιο πέρα, με μια πτήση σύνδεσης της Emirates. Η παροχή αυτής της αυξημένης ευελιξίας για τους επιβάτες αναψυχής και τους επιχειρηματίες, σε συνδυασμό με την ευκολία και την άνεση του να ταξιδεύουν προς και από το FLL και MCO, αναμένεται να προσθέσει σημαντικά στον αριθμό των επισκεπτών στην Πολιτεία της Φλόριντα.

Νέες και γρήγορες συνδέσεις στη Νότια Φλόριντα και πέρα

Οι επιβάτες από τη Μέση Ανατολή, το ΣΣΚ, την Αφρική, τη Νότια Ασία αλλά και την Άπω Ανατολή μπορούν να απολαύσουν γρήγορη και εύκολη σύνδεση στο Ντουμπάι πριν ταξιδεύσουν για το Φορτ Λόντερντεϊλ. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες από προορισμούς όπως η Βηρυτός, η Ντόχα, το Ριάντ, το Κέιπ Τάουν, το Γιοχάνεσμπουργκ, η Μπανγκόκ, το Κεμπού, η Σιγκαπούρη, η Βομβάη, το Δελχί, η Chennai, το Χαϊντεραμπάντ, καθώς και το Κολόμπο και το Καράτσι, θα έχουν χρόνο σύνδεσης λιγότερο από 4 ώρες, ενώ είναι στο Ντουμπάι.

Νέες συνδέσεις από τη Νότια Φλόριντα προς τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Ασία Υπό Ήπειρο και την Άπω Ανατολή

Είτε επιστρέφουν στο σπίτι ή ξεκινούν για ένα νέο ταξίδι, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Φορτ Λόντερντεϊλ θα βιώσουν νέους και λιγότερους χρόνους σύνδεσης στο Ντουμπάι. Για παράδειγμα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Φορτ Λόντερντεϊλ στο Γιοχάνεσμπουργκ θα βιώσουν την καλύτερη συνδεσιμότητα ενός ταξιδιού μετ’ επιστροφής της βιομηχανίας, με γρήγορους χρόνους σύνδεσης στο Ντουμπάι. Οι ταξιδιώτες από το Φορτ Λόντερντεϊλ με κατεύθυνση προς Μπανγκόκ, Πουκέτ, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη, Αμμάν, Μπαχρέιν, Βηρυτό, Dammam, Ντόχα, Αχμενταμπάντ, Μπανγκαλόρ, Βομβάη, Δελχί, Chennai, Ισλαμαμπάντ, Λαχώρη θα απολαύσουν επίσης γρήγορους χρόνους σύνδεσης στο Ντουμπάι.

Πληροφορίες προορισμού

To Φορτ Λόντερντεϊλ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, χάρη στην άφθονη ηλιοφάνεια και στον ήπιο καιρό. Οι παρθένες παραλίες και τα γήπεδα πρωταθλήματος γκολφ προσελκύουν ταξιδιώτες αναψυχής όλο τον χρόνο, και είναι το σπίτι εκατομμυρίων "snowbirds" - κάτοικοι των ΗΠΑ από πολιτείες με κρύο καιρό που έχουν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή. Το Φορτ Λόντερντεϊλ είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός για τη βιομηχανία της κρουαζιέρας. Το Broward County του Port Everglades, ένα από τα 3 κορυφαία πιο πολυσύχναστα λιμάνια κρουαζιέρας στον κόσμο, καλωσορίζει περισσότερα από 4 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Το Μαϊάμι είναι ένας από τους πιο ζωντανούς πολιτιστικούς προορισμούς της Αμερικής και μια από τις οικονομικές πρωτεύουσες στο Δυτικό Ημισφαίριο. Μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Φορτ Λόντερντεϊλ, το Μαϊάμι είναι το σπίτι της μεγαλύτερης συγκέντρωσης διεθνών τραπεζών στις ΗΠΑ. Η μητροπολιτική περιοχή του Μαϊάμι είναι η όγδοη μεγαλύτερη στις ΗΠΑ, με πληθυσμό 5,5 εκατομμυρίων ανθρώπων. Το Μαϊάμι έχει το παρατσούκλι «Πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής», χάρη στην υπεροχή των ομογενών της Λατινικής Αμερικής και της πρώτης γενιάς Αμερικανών Λατίνων. Οι Ισπανόφωνοι και Λατίνοι αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 70 τοις εκατό του πληθυσμού της πόλης, και έχουν δημιουργήσει ένα πολιτιστικό ιστό που είναι μοναδικά Μαϊάμι. Το λιμάνι του Μαϊάμι είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι για κρουαζιέρες όσον αφορά τόσο την επιβατική κίνηση όσο και τις γραμμές κρουαζιέρας. Το Μαϊάμι είναι μια από τις πολιτιστικές Μέκκες της Αμερικής, και είναι διάσημο για τη νυχτερινή ζωή, την τέχνη, τη μουσική, την αρχιτεκτονική και την κουζίνα του.

Η εμπειρία της Emirates

Όλοι οι επιβάτες της Emirates θα βιώσουν τη βραβευμένη εξυπηρέτηση και την καινοτομία, τόσο στο αεροσκάφος όσο και στο έδαφος. Όλοι οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση στο βραβευμένο σύστημα εν πτήσει ψυχαγωγίας της Emirates που προσφέρει περισσότερα από 2.500 κανάλια ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση σε κάθε θέση, τοπικά εμπνευσμένα γκουρμέ πιάτα, δωρεάν κρασί, και ειδικά διαμορφωμένα μενού και ειδικές δραστηριότητες για παιδιά. Οι επιβάτες θα βιώσουν επίσης την απαράμιλλη εξυπηρέτηση της Emirates στο αεροσκάφος από ένα πολύγλωσσο πλήρωμα καμπίνας που αντιπροσωπεύουν πάνω από 135 εθνικότητες και περισσότερες από 60 γλώσσες.

Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με Σοφέρ

Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν επίσης να ταξιδεύουν από και προς το αεροδρόμιο μέσω της δωρεάν υπηρεσίας μεταφοράς με προσωπικό οδηγό της Emirates, φτάνοντας εύκολα και βολικά στην ώρα τους, από το Φορτ Λόντερντεϊλ, το Μαϊάμι, το Palm Beach και άλλες πόλεις της Νότιας Φλόριντα, ανανεωμένοι και έτοιμοι για την πτήση τους με την Emirates.

Ανακαλύψτε το Ντουμπάι

Όσοι ταξιδεύουν στο Ντουμπάι για μια στάση ή ως τελικό προορισμό τους, θα βρουν μια πληθώρα δραστηριοτήτων για να βιώσουν. Γνωστή ως μια πόλη των αντιθέσεων, από τη φουτουριστική αρχιτεκτονική στη ζωντανή παραδοσιακή κουλτούρα και πολυμορφία, το Ντουμπάι είναι ένα μέρος που μπορεί να ικανοποιήσει όλους τους τύπους των ταξιδιωτών. Η πόλη προσφέρει όλα όσα ένας επισκέπτης μπορεί να θέλει, από ψώνια σε μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της περιοχής σε επιλογές για φαγητό που θα καλομάθει οποιοδήποτε για επιλογή, ένα ταξίδι στο Ντουμπάι είναι ένα must για τις οικογένειες, τους φίλους και τον καθένα.

Οι περιπετειώδεις μπορούν να απολαύσουν το kite surfing μέσα στον κόλπο, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο πάνω από το Palm Jumeirah Island ή να κατευθυνθούν στην έρημο για σέρφινγκ στην άμμο και βόλτες με καρότσα στους αμμόλοφους. Οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν τα οικογενειακά ξενοδοχεία του Ντουμπάι και το Ενυδρείο &Υποβρύχιο Ζωολογικό Κήπο του Ντουμπάι, το σπίτι χιλιάδων πλασμάτων της θάλασσας, ή να δροσιστούν στα υδροπάρκα του Ντουμπάι, να διασκεδάσουν στις πίστες του σκι στο εμπορικό κέντρο Mall of the Emirates ή να κολυμπήσουν στο Kite Beach. Για τους φασιονίστας, τα σουκ και εμπορικά κέντρα προσφέρουν τοπικούς πολύτιμους λίθους που δεν θα βρουν πουθενά αλλού στον κόσμο, όπως το Deira Gold Souk, το σπίτι σε εκατοντάδες ειδικευμένα καταστήματα κοσμημάτων, ή το Mall of Dubai, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο με περισσότερα από 1.200 καταστήματα και υπηρεσίες.

Η πόλη προσφέρει επίσης στους επισκέπτες πολλές νέες και συναρπαστικές εμπειρίες, όπως το IMG Worlds of Adventures που άνοιξε πρόσφατα, το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό προορισμό ψυχαγωγίας στον κόσμο, και το Dubai Parks and Resorts που θα ανοίξει σύντομα, το οποίο θα προσφέρει μια ποικιλία από αξιοθέατα και εμπειρίες.

Όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να θαυμάσουν τη θέα από το Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Σιντριβάνι του Ντουμπάι που χορεύει σε ένα σύνολο μουσικής για τους θεατές, και φυσικά, να βιώσουν την εμπειρία της ερήμου με βόλτες με καμήλες και δείπνο κάτω από τα αστέρια σε μια κατασκήνωση σε στυλ Βεδουίνων. Το Ντουμπάι προσφέρει πραγματικά μια ποικιλία από αξιοθέατα για να ανταποκριθεί στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών αναψυχής και για δουλειά.

Η Emirates και οι ΗΠΑ

Με ίδρυση το 1985, η Emirates είναι ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων, τόπων και οικονομιών. Με έδρα το Ντουμπάι, το παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας εξυπηρετεί 154 προορισμούς σε 82 χώρες σε έξι ηπείρους. Οι πολυτελείς ανέσεις του, η περιφερειακά εμπνευσμένη γκουρμέ κουζίνα, το βραβευμένο εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας -ice- και η απαράμιλλη φιλοξενία που παρέχεται από το εμβληματικό πολύγλωσσο Πλήρωμα Καμπίνας της έκαναν την Emirates ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά ονόματα αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο.

Η Emirates έχει μεταφέρει περισσότερα από 14 εκατομμύρια επιβάτες στις πτήσεις των ΗΠΑ από την έναρξη των υπηρεσιών στη Νέα Υόρκη το 2004. Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί σήμερα 10 πύλες στις ΗΠΑ- Ορλάντο (MCO), Σικάγο (ORD), Βοστώνη (BOS), Σαν Φρανσίσκο (SFO), Λος Άντζελες (LAX), Σιάτλ (SEA), Ντάλας (DFW), Χιούστον (IAH), Ουάσινγκτον (IAD) και Νέα Υόρκη (JFK), και λειτουργεί ένα διατλαντικό δρομολόγιο μεταξύ JFK και Μιλάνου και υπηρεσίες μεταφοράς φορτίου στην Ατλάντα και στο Κολόμπο. Η Emirates SkyCargo μεταφέρει μέχρι και 650 τόνους εξαγωγών από τις ΗΠΑ κάθε εβδομάδα – που συμπεριλαμβάνουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη Νέα Υόρκη, μήλα και κεράσια από το Σιάτλ, και εξοπλισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου από το Χιούστον – ενισχύοντας το εμπόριο και το άνοιγμα νέων αγορών για τις αμερικανικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και Ασία.

Ακολουθήστε την @Emirates στο Instagram και στο Twitter και βρείτε μας στο Facebook και στο LinkedIn

Keywords
νέα, emirates, καθημερινη, πτηση, emirates, η καθημερινή, burj khalifa, ηπα, west, beach, tim, κυπρος, boeing, αθηνα, orange, γκολφ, τραπεζες, island, mall, dubai, στυλ, εταιρεία, sea, iad, jfk, πετρελαιο, instagram, twitter, facebook, linkedin, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, τραπεζα της ανατολης, γουιτνει χιουστον, εκλογες ηπα, βομβα mall, αλλαγη ωρας 2013, εκρηξη βοστωνη, burj khalifa, instagram, χωρες, αυτοκινητο, αφρικη, γηπεδα, δουλεια, δωρεαν, εδρα, ηπα, κυπρου, μαλτα, μουσικη, ντουμπαι, ξενοδοχεια, οικονομια, ονοματα, πτησεις, ωρα, dubai, jfk, orange, αβανα, αεροδρομιο, αμερικη, ανταλλακτικα αυτοκινητων, αρχιτεκτονικη, ασια, αστερια, βηρυτος, βομβαη, βορεια, βοστωνη, βρειτε, φαγητο, δευτερα, δικτυο, εδαφος, ευκολα, εβδομαδα, ενυδρειο, εξι, εξυπηρετηση, εταιρεία, τεχνη, ζωη, ιδια, ιδρυση, ηνωμενες πολιτειες, υπηρεσια, υπηρεσιες, θεα, ηπιο, γκολφ, κειπ ταουν, κερασια, κινηση, κουζινα, κρασι, κρεβατια, κτιριο, λαρνακα, νεα υορκη, κοιλια, ορλαντο, παιδια, πεμπτη, πιατα, πολιτεια, πουκετ, πυλες, ριαντ, σαββατο, σιατλ, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντομα, σιγκαπουρη, σικαγο, σπιτι, στυλ, τοις εκατο, τριτη, φυσικα, φτανει, ψωνια, ωρες, beach, μπαχαμες, boeing, boeing 777, δουλειες, γλωσσες, ηπειρο, ice, island, κηπο, κλειστο, κυριακη, mall, ταξιδι, tim, ουασινγκτον, υπεροχη, west
Τυχαία Θέματα