Όλα δείχνουν Κετσπάγια τέλος από ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τη Λάρισα και σε κάθε περίπτωση το τρίποντο στο AEL FC Arena ανακούφισε και τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος όμως εξακολουθεί να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση. Από το πρωί στον Ελλαδικό Τύπο υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για απομάκρυνση του Γεωργιανού τεχνικού.

Η εκτός έδρας νίκη της "Ένωσης"

κάλυψε μέρος του χαμένου εδάφους αλλά η συνέχεια -πιθανότατα και η σημερινή μέρα- θα δείξει αν είναι αρκετή για να κρατήσει και τον Κετσπάγια στον πάγκο, ακόμα και μέχρι τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι περισσότερες πιθανότητες πάντως, αυτή τη στιγμή είναι στο ότι το διπλό στη Λάρισα, δεν θα φανεί αρκετό στον Τιμούρ.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετές μέρες ήταν δια γυμνού οφθαλμού ορατό, ότι το ζήτημα Κετσπάγια αποτελούσε απλά θέμα χρόνου, αφού η συνέχεια της όλης ιστορίας -με ευθύνη αρκετών- απλά δεν οδηγούσε πουθενά. Η εμπιστοσύνη είχε κλονιστεί, τα αποδυτήρια είχαν χαθεί, και η διαπίστωση πως με αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή η ΑΕΚ πηγαίνει στο πουθενά, έγινε πλέον κοινή. Κάτι από τα δύο έψαχνε να αλλάξει η ΑΕΚ και σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φεύγει ο προπονητής.

Πλέον όλα δείχνουν ότι η κλεψύδρα αδειάζει και ο χρόνος εξαντλείται. Οι πιθανότητες να μην εξασφάλισε την «επιβίωση για μία ακόμα εβδομάδα», όπως ο ίδιος ο Κετσπάγια είπε στη Λάρισα, είναι σημαντικές και πιθανόν πολύ περισσότερες από αυτές που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να οδηγήσει την ομάδα στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα