Νέα καταγγελία για χορήγηση ενδοφλέβιων ουσιών σε ποδοσφαιριστή

Σε κατάσταση-σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το ποδόσφαιρο, μετά τις καταγγελίες παιχτών για χορήγηση ενδοφλέβιων ουσιών, τα συστατικά των οποίων δεν γνώριζαν.

Στην τηλεφωνική γραμμή στις Τομές στα Γεγονότα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, ο οποίος μάλιστα απεκάλυψε ότι σήμερα το απόγευμα έγινε άλλη μία καταγγελία από ποδοσφαιριστή για την ίδια υπόθεση, χωρίς να προβαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν στην αστυνομία πως λάμβαναν διάφορες ουσίες ενδοφλέβια και σε μορφή χαπιών από συγκεκριμένο

πρόσωπο το οποίο διατηρεί χημικό εργαστήριο με μακρύ πελατολόγιο, έχοντας κατά καιρούς συνεργαστεί με ομάδες αλλά και μεμονωμένα με πολλούς αθλητές.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες εξετάζοντας τα στοιχεία που παρέθεσαν οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Φραγκέσκου και Παναγιώτης Λοϊζίδης, και δεν αποκλείεται να προβεί σύντομα σε συλλήψεις.

Το πρόσωπο το οποίο κατονομάστηκε δεν είναι μέλος του Ιατρικού συλλόγου και ως εκ τούτου δεν φέρεται να ήταν αδιοδοτημένο για την χορήγηση ενδοφλέβιων φαρμάκων. Το θέμα είναι γενικευμένο, σύμφωνα με τον ιατρό Κώστα Σχίζα, ο οποίος κάλεσε τους αθλητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Την υπόθεση παρακολουθούν η Κυπριακή Αρχή Αντί-Ντόπινγκ, η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού και μέλος της Αρχής Κλεάνθη Γεωργιάδη να τονίζει πως επιβάλλεται αμέσως δράση και πάταξη του φαινομένου της χρήσης απαγορευμένων ουσιών

Keywords
Τυχαία Θέματα