Φόνος Αγία Νάπα: Ψάχνουν απαντήσεις στα δύο κινητά του θύματος

Έχουν παρέλθει περισσότερες από 48 ώρες από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γκάρυ Χριστοδούλου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας και οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται στο σκοτάδι, με τον δράστη ή τους δράστες να παραμένουν ασύλληπτοι.

Άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει και το κίνητρο της νέας εγκληματικής ενέργειας, παρ' όλο που οι ανακριτές της υπόθεσης εξετάζουν 2 σενάρια. Το πρώτο αφορά την εμπλοκή του θύματος σε υποθέσεις ναρκωτικών και το δεύτερο, ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας καθώς ο 33χρονος εργαζόταν σε επιχείρηση η οποία ανήκει σε καταδικασθέντα για το τετραπλό φονικό του

2016.

Κατά την διάρκεια της ημέρας έγιναν νέες έρευνες στην σκηνή της εκτέλεσης και εξετάστηκαν διάφορα πιθανά σενάρια της διαδρομής του θύματος αλλά και του ή των εκτελεστών. Χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των ανακριτών, αποτελεί το περιεχόμενο των 2 κινητών τηλεφώνων του θύματος για τα οποία θα ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απόρρητου.

Πάντως όσο περνάει ο χρόνος και δεν βρίσκεται η άκρη του νήματος που θα ξετυλίξει το κουβάρι της νέας στυγερής δολοφονίας, το ενδεχόμενο να προστεθεί στις ανεξιχνίαστες υποθέσεις, είναι ορατό. Από χθες βράδυ, δόθηκαν οδηγίες για αυξημένα μέτρα ασφάλειας σε Αγία Νάπα, Λάρνακα και Λευκωσία υπό το φόβο νέου κύκλου αίματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα