Νέα φιλική ήττα για τον ΑΠΟΕΛ με 1-4 απο την Ριέκα

Νέα ήττα για τον ΑΠΟΕΛ, από την Ριέκα με 1-4, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Αυστρία. Αυτό είναι το τρίτο φιλικό τεστ για την ομάδα του Τραμετσάνι, στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Προηγήθηκαν οι ήττες από την Ρούνταρ με 2-0 και την Ζίλινα με 1-0.  Ο αγώνας είχε δύο 50λεπτα ημίχρονα. 

Δείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού 

Η Ριέκα ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκόρ μόλις στο 7 λεπτό με τον Τσόλακ, μετά απο

λάθος του Γιάκολις. Ο ΑΠΟΕΛ έφερε τον αγώνα στα ίσια στο 37' με όμορφο πλασέ του Τάμαρι. Η κροατική ομάδα απάντησε άμεσα και στο 41 πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Χαλίλοβιτς, με δυνατό σουτ. Με το 1-2 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 53', η Ριέκα έκανε το 1-3 με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή του ΑΠΟΕΛ. Το 1-4 ήρθε στο 84' του αγώνα, με μακρινό σουτ από τον Μπουσίνα. 

Η εντεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο Α μέρος: Μπέλετς, Βούρος, Μερκής, Λαφράνς, Γιάκολις, Μιχαΐλοβιτς, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Μπέζιακ, Χαλένιους. 

Η εντεκάδα του ΑΠΟΕΛ, στο Β μέρος: Waterman, Βούρος, Ιωάννου, Lafrance, Αντωνίου, Joãozinho, Γκέντσογλου, Μακρής, Αλωνεύτης, Εφραίμ , Pavlović.

Πέρασαν αλλαγή οι Καλογήρου και Σιέλης - Δεν αγωνίστηκαν οι Άλεφ, Σόουζα, Αρτυματάς και Ζαχίντ - Ντεμπούτο για Πάβλοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα