«Να τελειώσουμε το πρωτάθλημα» (βίντεο)

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε στα στοιχεία που είχε η ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και έδωσαν τη νίκη. Ο Γεωργιανός τεχνικός δήλωσε ότι πρέπει η ομάδα να ξεκουραστεί, να επανέλθει και να τελειώσει το πρωτάθλημα.


«Θέλω να ευχηθώ καλή ανάρρωση σε ένα οπαδό που έπαθε σοβαρό πρόβλημα όπως ακούσαμε και εύχομαι να περάσει από αυτή τη δυσκολία. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είμασταν πολύ οργανωμένοι, πετύχαμε δυο γκολ και κάναμε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για εμάς.

Με τον ίδιο ζήλο πρέπει να συνεχίσουμε Πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε αλλά όχι όπως αυτό τον τρόπου που κερδίσαμε. Είχαν όλα αυτά που χρειάζεται για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Πετύχαμε δυο γκολ και η δουλειά ήταν πιο εύκολη. Κερδίσαμε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Να ξεκουραστούμε και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πιο κοντά από ότι ήμασταν χθες. Είχαμε το δικό μας πλάνο. Αυτά που σχεδιάσαμε μας βγήκε 100%. Σημασία έχει ότι πήραμε μεγάλη νίκη. Αν υπολογίσω που ήμασταν πριν 2μιση μήνες και τώρα είμαστε στο +6. Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές. Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς. Στην Λευκωσία παίξαμε πολύ καλύτερα από όσο σήμερα» δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα