«Να φύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις -αν φύγουμε…»

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ελβετία, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία στο δεύτερο παιχνίδι για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος προσδιόρισε τη σημασία του αγώνα και τον στόχο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προϊστάμενος επικοινωνίας των πρωταθλητών: 

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αναφορικά με την όλη προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα. Έχουμε και την ευθύνη και την υποχρέωση να το κάνουμε αυτό, να σεβαστούμε

τον θεσμό, γιατί είμαστε στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, και τον ίδο τον εαυτό μας. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, αντιθέτως έχουμε να κερδίσουμε πάρα πολλά από αυτήν την παρουσία, φτάνει να αντεπεξέλθουμε.

Είμαστε σε φάση που πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες να συνδυάζουμε τις καλές εμφανίσεις με την προσπάθεια και όποιο αποτέλεσμα θέλει να έλθει, ας έλθει. Αλλά εμείς θα πάμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Είμαστε μια ομάδα που έχουμε χτίσει μια σημαντική ιστορία με τις πορείες μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Στην Ευρώπη το καλό από το κακό αποτέλεσμα δεν είναι πολύ μακριά. Δυστυχώς δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι, πληρώσαμε όλα μας τα λάθη, αλλά εκτός έδρας πρέπει να προσπαθήσουμε για να αφήσουμε, αν θα αφήσουμε, αυτή τη διοργάνωση με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Έτοιμοι για τη Βασιλεία και τον... κορωνοϊό! (pics)

Κάθε καλό αποτέλεσμα σου προσφέρει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία, γι’ αυτό θέλουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Συνήθως στο ποδόσφαιρο είσαι τόσο καλός όσο ήσουν στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι ή όσο κακός. Το γνωρίζουμε καλά, διότι εδώ και σχεδόν δύο μήνες είμαστε σε μια διαδικασία αγώνων ανά τρεις μέρες. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς τους ποδοσφαιρστές μπορεί να μην έχουν ξανά την ευκαιρία να αγωνιστούν στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κι αυτό ένα ιδιαίτερο κίνητρο και σαφώς δεν θα το αφήσουν απλώς έτσι να περάσει.

Είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε την υποστήριξη σχεδόν 1000 οπαδών μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι το πιο ισχυρό κομμάτι σε ό,τι αφορά στην έκφραση της πίστης στην ομάδα και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Μπορέι να κάναμε παράπονα για την ατμόσφαιροα και τον όγκο των φιλάθλων, αλλά τουλάχιστον σε ατυτό το παιχνίδι εκφράζει αυτό που θέλουμε να βλέπουμε, δηλαδή να έχει πίστη στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
#45αν …,#45an …