Εκ νέου clasico ή νέο θαύμα;

Με «ασπίδα» το υπέρ του 2-0 στο «Τσίρειο» πριν από μία εβδομάδα ο Απόλλωνας φιλοξενείται απόψε στο Δασάκι από τον Εθνικό Άχνας.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή επιδιώκει την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα έχει την ευκαιρία -σε μια αναβίωση του περυσινού clasico στην ίδια φάση της διοργάνωσης- να πάρει εκδίκηση από την ΑΕΛ για τον αποκλεισμό του, ενώ η αντίστοιχη του Ντίαν Κλάφουριτς θα επιχειρήσει (μετά το 5-0 επί της Ανόρθωσης) να φτάσει σε ακόμη ένα… θαύμα.

Το προσφυγικό σωματείο περιμένει μια πρόκριση στα ημιτελικά από την

περίοδο 2011/12, όταν είχε φτάσει στη συγκεκριμένη φάση αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια είδε την Ομόνοια να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Στον αντίποδα, ο λεμεσιανός σύλλογος «φλερτάρει» με την πέμπτη διαδοχική παρουσία του στους τέσσερις του θεσμού και συνολικά την έβδομη τα τελευταία οκτώ χρόνια! Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μαλ, Πέδρο, Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Γκακπέ και Ψύχα.

Την αναμέτρηση στο Δασάκι θα διευθύνει ο Τιμόθεος Χριστοφή με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Χαράλαμπο Χαραλάμπους, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα