Μυστήριος θάνατος 30χρονης

Έντονη ανησυχία στις αστυνομικές Αρχές καθώς και στις ιατρικές υπηρεσίες προκαλεί ο μυστήριος θάνατος τριαντάχρονης γυναίκας, που έχασε τη ζωή της πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, από άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία. Σύμφωνα με τα όσα απεκάλυψε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΣΙΓΜΑ», το τελευταίο διάστημα η τριαντάχρονη, από κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, άρχισε να έχει ενοχλήσεις, ενώ εκδήλωσε διάφορα συμπτώματα.

Στην αρχή δεν ηγήρθησαν οποιεσδήποτε υποψίες, μιας και η οικογένεια πίστευε ότι πρόκειται για συνηθισμένη ασθένεια, όταν

όμως τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ούτε εκεί κατέστη δυνατό να εντοπιστεί τι ακριβώς είχε, με αποτέλεσμα μερικές μέρες πριν η 30χρονη γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Όπως εξομολογήθηκε ο σύζυγός της, η άγνοια γύρω από τους λόγους που οδήγησαν τη γυναίκα σε θάνατο δημιουργεί ανησυχίες τόσο στην οικογένεια όσο και στις αρμόδιες Αρχές για τον κίνδυνο εξάπλωσης κάποιας μολυσματικής ασθένειας. Εκτός αυτού, η οικογένεια εξέφρασε δυσαρέσκεια για τον τρόπο αντιμετώπισής της από τις κρατικές υπηρεσίες, τονίζοντας ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν καθυστερούν τις διαδικασίες ταφής της άτυχης τριαντάχρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα