«Μύλος» η Δημαρχία Αμμοχώστου-Χωρίς υποψήφιο ο ΔΗΣΥ

Σε ''μύλο'' εξελίσσεται η κούρσα διαδοχής για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αμμοχώστου.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έσπευσε να υποστηρίξει τον πρέσβη Παύλο Αναστασιάδη, παρά την απόρριψή του όταν τον πρότεινε το ΑΚΕΛ, και σήμερα ξέμεινε απο υποψήφιο.

Ο Πρέσβης ανακοίνωσε το απόγευμα την απόσυρσή του από την κούρσα, με ευχαριστήριες αναφορές σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.      

Η εξέλιξη αυτή προστίθεται στην

χθεσινοβραδινή απόφαση του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ να επιμείνουν στην υποψηφιότητα του γιατρού Σίμου Ιωάννου, παρά τον αιφνιδιασμό που επιχείρησε η Πινδάρου, επαναφέροντας στο προσκήνιο τον Παύλο Αναστασιάδη, τον οποίο αρχικά δεν είχε αποδεχθεί ως κοινό υποψήφιο, επειδή - σύμφωνα με πληροφορίες - θεωρούσε ότι δεν είναι τόσο γνωστή προσωπικότητα στις τάξεις των Αμμοχωστιανών.

Στο κυβερνών κόμμα άρχισαν ήδη οι διεργασίες για νέα απόφαση, που δεν αποκλείεται να είναι τελικά η στήριξη του κοινού υποψηφίου του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ.
Αν όχι, λόγω εσωκομματικών αντιδράσεων, ή εαν παραμείνει στο τραπέζι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ανδρέα Λόρδου, τότε οι κάλπες είναι προγραμματισμένο να στηθούν στις 25 Αυγούστου.

Τις τελικές της αποφάσεις, εξάλλου, αναμένεται να λάβει εντός της εβδομάδας και η ΕΔΕΚ, η οποία - σύμφωνα με πληροφορίες - προκρίνει την υποψηφιότητα Γιώργου Βαρνάβα, ενω το Κίνημα Αλληλεγγύη κάλεσε σε ψήφο υπέρ του Λοίζου Αυξεντίου.

Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα