Μοναδική μουσική βραδιά στις 10 Αυγούστου στην Ποταμίτισσα

Η Ποταμίτισσα είναι ένα μικρό, γραφικό χωριό στην καρδιά της Πιτσιλιάς, τριγυρισμένο από τα χωριά Αγρό, Αγρίδια, Δύμες, Πελένδρι και Κάτω Μύλο. Είναι ένα χωριό με πλούσια φυσική ομορφιά, με λιγοστούς, όμως, μόνιμους κατοίκους μεγάλης ηλικίας ως επί το πλείστον. Παρόλα αυτά, μερικοί νέοι, οργανωμένοι ως Κέντρο Νεότητας, προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το χωριό τους στο πέρασμα του χρόνου, να πολεμήσουν την αστυφιλία και να διατηρήσουν άρρηκτους τους δεσμούς τους με το χώμα που ανέθρεψε τις ρίζες τους.

Το Κέντρο Νεότητας Ποταμίτισσας (Κ.Ν.Π) είναι ένα σωματείο εθελοντικής

δράσης και αποτελεί μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας (ΚΟΚΕΝ). Ιδρύθηκε το 2001 και στοχεύει στην προσέλκυση και δημιουργική απασχόληση των νέων στο χωριό. Το Κ.Ν.Π για να πραγματοποιήσει τους προαναφερθέντες του στόχους προχωρεί στη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων κοινωνικού, εθνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα κατά τη, διάρκεια του χρόνου, με έμφαση στους καλοκαιρινούς μήνες. Τα τελευταία περίπου 4 χρόνια, η επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων συνεχώς φαίνεται να παρουσιάζει μια ανοδική πορεία και η σκληρή δουλειά των μελών του Κ.Ν.Π να αποδίδει καρπούς, πράγμα που δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η αμέριστη στήριξη από πλευράς του κόσμου. Μετά από πολύ καιρό πολλοί συγχωριανοί άρχισαν να ενδιαφέρονται ξανά για το χωριό τους και η ζωή να επιστρέφει ξανά στο χωριό, κυρίως τα Σαββατοκυρίακα και σε περιόδους διακοπών.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο, 10 Αυγούστου, το Κ.Ν.Π διοργανώνει και προσκαλεί άπαντες σε μια μοναδική μουσική βραδιά παρέα με τους Εύρο Αντωνίου, Νίκο Βεζυράκη και Στέφανη Νέρου, οι οποίοι είναι έτοιμοι να απογειώσουν την καρδιά της Πιτσιλιάς με το πρόγραμμά τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της εκκλησίας της Παναγίας της Ποταμίτισσας, στις 8:30 μ.μ. Στον χώρο της εκδήλωσης θα πωλούνται συγκεκριμένα είδη σχάρας (και νηστίσιμα). Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 99333835 μέχρι τις 7/8/2019.

Οι εκδηλώσεις του Κ.Ν.Π βέβαια δεν σταματούν εδώ, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει με περαιτέρω εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον! Όσοι επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις και να στηρίξετε την προσπάθεια αυτών των παιδιών μπορείτε να ακολουθήσετε το Κέντρο Νεότητας Ποταμίτισσας στους πιο κάτω συνδέσμους.

Facebook: https://www.facebook.com/Κέντρο-Νεότητας-Ποταμίτισσας-236232286788034

Instagram: k.n.potamitissas
 

Keywords
Τυχαία Θέματα