Νέα αποχώρηση στην Team USA - Τζούλιους Ραντλ ο 14ος

Οι αποχωρήσεις από την Εθνική Αμερικής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας συνεχίζονται με αμειώτο ρυθμό.Ο Τζούλιους Ραντλ προστέθηκε στη λίστας με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει με αποτέλεσμα να γίνει ο 14ος που γύρισε την πλάτη στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

O τελευταίος να κλείσει την πόρτα... Μετά από τους Μοντρέζλ Χάρελ, Μπράντλι Μπιλ, Αντονι Ντέιβις, Ερικ Γκόρντον, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Λαβ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τομπάιας Χάρις, Πολ Μίλσαπ, Τζέι Τζέι Ρέντικ και Ζάιον Γουίλιαμσον και όσους

δεν... καταδέχθηκαν να μπουν καν στη συζήτηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είδε και τον Τζούλιους Ραντλ να αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από την προετοιμασία της Team USA που πλέον μετρά 14 απώλειες και ουδείς γνωρίζει αν θα έχει ακόμη περισσότερες.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνουν με τους Μάρκους Σμαρτ, Θάντιους Γιανγκ, Τζέιλεν Μπράουν, Μέισον Πλάμι, Χάρισον Μπαρνς, Μπαμ Αντεμπάγιο, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιτουμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ, Κέμπα Γουόκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα