Μουρίνιο: «Σαν να κατακτά ο Χάμιλτον την Φόρμουλα 2»

Η Tότεναμ επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι και παρέμεινε σε τροχιά Europa League, καθώς βρίσκεται στο -3 από την έκτη Γουλβς, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Βέβαια, η συμμετοχή στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης δεν είναι κάτι που «τρελαίνει» τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος και την παρομοίασε με την κατάκτηση της Φόρμουλα 2

από τον Λιούις Χάμιλτον. Ωστόσο, όπως τόνισε, για την Τότεναμ είναι σημαντικό να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

«Το Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Είναι, όμως, η δεύτερη. Βέβαια, αν ρωτήσετε τον Λιούις Χάμιλτον, αν θα ήθελε να κατακτήσει την Φόρμουλα 2 ή όπως λέγεται, δεν νομίζω πως θα ήταν σπουδαία επιτυχία για εκείνον. Παρ' όλα αυτά, είναι μία διοργάνωση και προτιμώ να αγωνίζομαι στο Γιουρόπα Λιγκ αντί για πουθενά.

Νομίζω πως είναι ένας τίτλος που θα ήθελε να πάρει η Τότεναμ. Φυσικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μία ομάδα που ανήκει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παίξαμε στο Γιουρόπα Λιγκ και το κατακτήσαμε. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη σεζόν και θα παλέψουμε μέχρι τέλους», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα