Τι σημαίνει για τις ομάδες η συμφωνία των Cyta, Cablenet και PrimeTel;

Με επίσημη ανακοίνωσή τους οι Cyta, Cablenet και PrimeTel επισημοποίησαν τη συμφωνία τους, βάσει της οποίας κάθε φίλαθλος θα μπορεί με μόνο μία συνδρομή να έχει πρόσβαση σε όλο το αθλητικό περιεχόμενο.

Φιλοξενούμενος στον Super Sport FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Cytavision, Λευτέρης

Χρίστου, μίλησε για...

...την συμφωνία των τριών πλατφόρμων: «Είχαν γίνει και στο παρελθόν προσπάθειες, αλλά δεν είχαν καρποφορήσει. Εφέτος έχουμε αυτή την θετική κατάληξη. Πλέον θα έχουν όλοι οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να δουν όλες τις διοργανώσεις με μια και μόνο συνδρομή»

...το τι σημαίνει πρακτικά αυτή η συμφωνία: «Η Cyta μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσει σε ανακοίνωση των δικών της πακέτων, για να μπορούν οι συνδρομητές να παρακολουθούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Η κάθε πλατφόρμα θα ανακοινώσει τα δικά της πακέτα».

...το αν ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα: «Ναι, έχουν ξεπεραστεί όλες οι λεπτομέρειες και οι νομικές και οποιεσδήποτε άλλες».

...το αν θεωρεί ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη διείσδυση της Cytavision στο φίλαθλο κοινό: «Πιστεύω πως ναι. Πιστεύω ότι ο κόσμος που θα επιλέξει πακέτο θα αυξηθεί. Η πίττα θα μεγαλώσει και η δική μας διείσδυση θα αυξηθεί».

...την καταπολέμηση της πειρατείας: «Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει και σε αυτή την κατεύθυνση η συμφωνία που έχει προκύψει».

...το αν θα είναι ελκυστικά τα πακέτα της Cytavision: «Δεν θα ήθελα να του δώσω χαρακτηρισμό, να το συζητήσουμε όταν βγουν τα πακέτα, ακόμα λίγη υπομονή».

...το τι σημαίνιε η συμφωνία αυτή για τις κυπριακές ομάδες: «Οι ομάδες έχουν η κάθε μία το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο. Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα