Μόνη δεύτερη η Pokka ΑΕ Καραβά

Η Pokka ΑΕ Καραβά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» την Ανόρθωση με 3-0 μένοντας μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς τρεις περισσότερους από τον Παφιακό. Το κέρδος για την Ανόρθωση ήταν η συμμετοχή των νεαρών πετοσφαιριστών της.

Στ’αξιοσημείωτα του αγώνα η δυνατότητα που έδωσε ο κόουτς της Ανόρθωσης Μάριος Κοντός στους έφηβους πετοσφαιριστές να αγωνιστούν.

Οι χρυσοί Έφηβοι Μάριος Στρουγκάρεβιτς

(βασικός) και Χαράλαμπος Ζορπής αγωνίστηκαν, ενώ στις επιλογές ήταν και ο νεαρός Ανδρέας Σπύρου.

Ανταγωνιστικό ήταν το πρώτο σετ με τις δυο ομάδες να μάχονται με πείσμα για τον κάθε πόντο. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και κέρδισαν με 25-21, κάνοντας το 1-0. Η Ανόρθωσις απέδειξε στο σετ αυτό το βάθος που διαθέτει.

Η ομάδα του Καραβά ανασυντάχθηκε στο δεύτερο σετ και το πήρε σχετικά εύκολα με 25-17 κάνοντας το 2-0. Η ομάδα της Ανόρθωσης υπέπεσε σε λάθη που στοίχισαν και μοιραία βρέθηκε δυο σετ πίσω.

Το 2-0 για την Pokka ΑΕΚ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των δυο ομάδων ενόψει του τρίτου σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» πιο σωστοί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που έβαλε η Ανόρθωση να κερδίσουν με 25-20 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Pokka ΑΕ Καραβά (Χ. Καννεστράτσι): Σάντσεζ, Χριστοφή, Κνέζεβιτς, Ράντιτς, Ροντόλφο, Χ’’Φιλίππου. Λίμπερο: Χ’’Δαμιανού. Αλλαγές: Κοσιάρης, Χ’’Βασίλη, Αχιλλέως.
Ανόρθωσις(Μαρ. Κοντός): Παν. Χρυσοστόμου, Κολάς, Καρπαθάκης, Στρουγκάρεβιτς, Γ. Κοντός, Γ. Χρυσοστόμου. Λίμπερο: Πλατρίτης. Αλλαγές: Ζορπής, Σπύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα