Μήνυμα Ιωνά στον υπόκοσμο: Δεν δεχόμαστε απειλές από κανέναν

Ξεκάθαρο μήνυμα απέστειλε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας όπου πραγματοποίησε επίσκεψη ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Ιωνάς Νικολάου τόνισε εμφαντικά ότι η Αστυνομία δεν δέχεται απειλές από κανέναν ενώ ανέφερε ότι είναι αδιανόητο να καταγγέλλεται ο Αστυνομικός Διευθυντής γιατί εκτελεί το καθήκον του και εκτελεί έρευνες. «Οι έρευνες γίνονται σε άτομα που απασχολούν τις αρχές. Είναι αναμενόμενο τα επηρεαζόμενα άτομα να αντιδρούν όταν αισθάνονται ότι σφίγγει ο κλοιός».

Ο Υπουργός εξέφρασε τη δημόσια στήριξη τόσο του ιδίου όσο και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τα μέλη

της Αστυνομίας. Σημείωσε ότι έγινε αξιολόγηση της κατάστασης στην Επαρχία Λευκωσίας. «Έγινε αξιολόγηση των επιχειρήσεων που γίνονται από την Αστυνομία σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση και την πρόληψη του οργανωμένου εγκλήματος».

«Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται σε πιο έντονο ρυθμό. Διαφάνηκε από την αξιολόγηση ότι τις τελευταίες εβδομάδες η δραστηριότητα είναι εντονότερη από προηγουμένως.

Μετέφερα τη στήριξη στον Αστυνομικό Δ/ντη και τα μέλη την στήριξη και την δική μου και του ΠτΔ και ζήτησα όπως αυτό μεταφερθεί αυτή η στήριξη και στο τελευταίο μέλος. Δημόσια στήριξη της Πολιτείας στον Αστυνομικό Δ/ντη για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Θέλω να μην πτοούνται σε αυτή την προσπάθεια. Έχουν την στήριξή μας και το νόμο δίπλα τους. Να μην νιώθουν απειλές. Δεν δεχόμαστε απειλές από κανέναν.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί στοχευμένους ελέγχους για το οργανωμένο έγκλημα», ανέφερε ο Ιωνάς Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα