«Μικρό ρόστερ, μεγάλη προσοχή»

Στα ως τώρα πεπραγμένα και σε όσα επίκεινται να συμβούν στην ΑΕΛ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο προπονητής της ομάδας.

Πολύ ευχαριστημένος από την ενίσχυση της ομάδας, όχι μόνο σε επίπεδο ποδοσφαιριστών, δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΛ ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Εν μέσω της προετοιμασίας στη Βουλγαρία ο Κύπριος τεχνικός τοποθετήθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο.

«Τα χρόνια περνούν γρήγορα, είναι εντελώς διαφορετικό τώρα που είμαι προπονητής απ’ όταν

ήμουν ποδοσφαιριστής. Τώρα είμαι πιο υπεύθυνος, πρέπει να χειρίζομαι την ομάδα και όχι μόνο το άτομό μου», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός.

«Προσπάθεια μας είναι να φτιαχτεί μία νέα ομάδα, κάποια πλάνα που θα ήθελα εγώ προσωπικά να τα εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο. Ομάδα δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και ότι είναι γύρω απ’ αυτούς -ειδικά εφέτος, επειδή θα έχουμε ένα μικρότερο ρόστερ, πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Γι’ αυτό ενισχύσαμε την προπονητική μας ομάδα με επιστημονικό προσωπικό. Επίσης η ομάδα ενισχύθηκε και στους τομείς του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πριν ήταν ο Χρίστος Δαμιανού, με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, τώρα είναι ο Δημήτρης Κοντίδης ο οποίος είναι συνεχώς κοντά μου και προσπαθεί να λύνει προβλήματα. Στην ομάδα από τον καιρό που έχω έρθει υπάρχει και ο τιμ μάνατζερ Ιούλιος Κονναρής, ο οποίος θα αποχωρήσει για δικούς τους λόγους», ενημέρωσε ο Χριστοφόρου.

«Η ομάδα αυτή πρέπει να χτιστεί σε βάθος χρόνου, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που ήρθαν, είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν αυτά που αναμένουμε. Η ενίσχυση του ρόστερ δεν έχει τελειώσει ακόμα, θα κάνουμε 3-4 προσθήκες», κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα