Μιεντέμα:«Τα βραβεία The Best ήταν ένα αστείο»

Έντονα κριτική απέναντι στα βραβεία The Best της FIFA, εμφανίστηκε, η επιθετικός της Άρσεναλ, Βιβιάνε Μιεντέμα, πρώτη σκόρερ στην εθνική Ολλανδίας και MVP της Premier. 

«Νομίζω, πως όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για δημοτικότητα, εγώ δεν δημοσιεύω πολλά στο Instagram ή το Twitter, γι'αυτό πιθανόν δεν πήγα καλά. Στην πραγματικότητα, δεν δίνω σημασία

σε ατομικά βραβεία, αλλά για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι ήταν ένα αστείο», παραδέχθηκε.

Η Μιεντέμα, ήταν μία από τις πιο σημαντικές παίκτριες του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Γαλλία. Σημείωσε τρία γκολ σε επτά αγώνες και ήταν το... κλειδί για να φτάσει η Ολλανδία τελικό. Επίσης, είναι η πρώτη σκόρερ στην Ιστορία των «Οράνιε», σε ηλικία μόλις 23 ετών. Έχει 61 γκολ σε 82 παιχνίδια, καλύτερα από το ρεκόρ στους άνδρες, που έχει ο Φαν Πέρσι με 50 τέρματα.

Με την Άρσεναλ στην Αγγλία, κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφού σημείωσε 22 γκολ και έδωσε 10 ασίστ, ήταν MVP και πήρε το βραβείο PFA για την «παίκτρια της χρονιάς», ενώ την τρέχουσα σεζόν είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Στα βραβεία «The Best» ήταν στις αρχικές υποψήφιες, αλλά δεν πέρασε στην τελική τριάδα, όπου βρέθηκαν η νικήτρια Ραπινόου με τις Μπρονζέ και Μόργκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα