Μιχαηλίδης για 56η έδρα: Με στεναχωρεί αφάνταστα – Θα συνεχίσω τον αγώνα

Δεν υποχωρεί ο Αντρέας Μιχαηλίδης αναφορικά με το ζήτημα της 56ης έδρας.

Ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (15/10) στην εκπομπή «Πρωτοσελίδο», δήλωσε:  «Έχω αδικηθεί από την όλη εξέλιξη. Να μην ξεχνάμε ότι έχω προσφύγει δυο φορές στο ανώτατο και έχω κερδίσει και τις δυο φορές. Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε στο Ανώτατο τον τελευταίο νόμο και πάλι η απόφαση ήταν υπέρ μας. Συνεπώς σημείωσε έχω τρεις αποφάσεις του Ανώτατου στο σακί και δεν έχω δικαιωθεί. Αυτό με στεναχωρεί αφάνταστα, είναι μεγάλη αδικία. Και δεν είναι από το πουθενά που το ζητώ.

Ήμουν ο πρώτος επιλαχών στη Λεμεσό του κόμματος με τα μεγαλύτερα ποσοστά όταν αποποιήθηκε την έδρα η κυρία Θεοχάρους και είχα 4.800 περίπου σταυρούς προτίμησης και έτσι θα συνεχίσω τον αγώνα μου».

Ερωτηθείς αν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη ανέφερε: «Οι νομικοί μου σύμβουλοι μελετούν το νόμο που ψηφίστηκε και θα βασίσουν την προσφυγή του πάνω σε συγκεκριμένα άρθρα». 

Ο κ. Μιχαηλίδης, ξεκαθάρισε ότι το θέμα δεν είναι καθόλου προσωπικό με τον κ. Παπαδόπουλο. «Είναι εξόχως πολιτικό και εγώ αισθάνομαι ότι δεν έχω δικαιωθεί και θα συνεχίσω τον αγώνα για την τιμή των όπλων», σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει αν θα είναι υποψήφιος τον Μάιο του 2016, δήλωσε πως «όταν θα έρθει η ώρα των βουλευτικών θα αποφασίσω» και ότι προς το παρόν σημείωσε να προλάβει τα θέματα τα οποία παραμένουν ανοιχτά στον ΚΟΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Βουλή την περασμένη Παρασκευή με απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία υπερψήφισε πρόταση νόμου η οποία προνοεί την πλήρωση της κενωθείσας θέσης κατά την περίοδο μεταξύ ανακήρυξης και διαβεβαίωσης, από τον πρώτο επιλαχόντα του ίδιου κόμματος.

Συνεπώς, με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Παπαδόπουλος της Αλληλεγγύης επιστρέφει για άλλη μια φορά στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα