«Μια συσπειρωμένη Ανόρθωση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αντίδραση της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:


«Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Στο Α μέρος παρουσιαστήκαμε σοβαροί, στην επανάληψη έγιναν φάσεις στην εστία μας. Παράλληλα, όμως, είχαμε και εμείς τις προϋποθέσεις με τους Κάρλίτος και Άλβες, όμως τους σταμάτησαν λανθασμένα. Στη συνέχεια ήρθε το τέρμα της ΑΕΚ. Η ομάδα

έδειξε νοοτροπία νικητή και δεν της αρέσει να χάνει. Αυτό οφείλεται στον Ρόνι Λέβι. Σίγουρα δεν είναι καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία, όμως ο τρόπος που ήρθε μας ικανοποιεί. Η ομάδα είναι Πρώτη και αήττητη και αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας και ο στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερή με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θέλουμε να έχουμε ένα κατάμεστο Αντώνης Παπαδόπουλός. Μια συσπειρωμένη Ανόρθωση, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και από κανένα.


Για τον Πράνιτς: Εντός της ημέρας θα κάνει επέμβαση κοίλης. Τίποτα το ανησυχητικό. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα