Πετεβίνος: «Με τις επιστροφές θα δούμε διαφορετικό ΑΠΟΕΛ»

Για την αγωνιστική παρουσία του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Αλκή, τα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά και το πρόβλημα που προέκυψε με το ΓΣΠ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι δηλώσεις:

Αρχικά αναφέρθηκε στη δύσκολη επικράτηση κόντρα στην Αλκή: «Γενικά φέτος στο πρωτάθλημα, ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν. Η Αλκή είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, φάνηκε και στα

προηγούμενα παιχνίδια με τους βαθμούς που πήρε. Το ίδιο συνέβη και μαζί μας, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε πιο νωρίς τον αγώνα, είχαμε δοκάρια, πέναλτι χαμένο, για να έρθει η ενέργεια του Αλωνεύτη και το τέρμα του Ζαχίντ για να πάρουμε το ζητούμενο».

Για τη συνολική εικόνα του ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Ο κ. Δώνης είπε πως είναι θέμα επιλογών για να μπορεί η ομάδα να αναπτύσσεται πολυδιάστατα. Ταλαιπωρούμαστε από τους τραυματισμούς και αυτό φάνηκε, και τώρα με τη διακοπή ο προβληματισμός που υπάρχει θα φύγει με τις επιστροφές των παικτών μας. Υστερούμε σε κάποια πραγμάτα στο παιχνίδι μας, όπως να αναπτυσσόμαστε από τα άκρα και από τον κεντρικό διάδρομο, και θα προσπαθήσουμε στο διάστημα της διακοπής να βρούμε τις λύσεις και να γίνουμε καλύτεροι. Με την επιστροφή τους, θα δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ».

Για τους Καρλάο και Ορ που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού ανέφερε: «Έχουν παραπονεθεί για σφίξιμο και έγιναν αλλαγή για προληπτικούς λόγους και θα αναμένουμε τον εργαστηριακό έλεγχο για να δούμε τι και αν αντιμετωπίζουν κάτι. Στο διάστημα της διακοπής θα έχουμε επιστροφές των Εφραίμ, Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο, ενώ θα αναμένουμε και τον Μιλάνοφ, ο οποίος κάνει ειδικό πρόγραμμα, για το πότε θα μπορέσει να αυξήσει ρυθμούς και για το πότε θα τον έχουμε στη διάθεση μας».

Για την πορεία του Νικόλα Ιωάννου απάντησε: «Ο Νικόλας πάει πάρα πολύ καλά, κάνει ειδικό πρόγραμμα και δεν θα τον έχουμε στη διάθεση μας πριν το τέλος Δεκεμβρίου».

Για το πρόβλημα που προέκυψε με το ΓΣΠ είπε: «Γίνεται κάθε χρόνο αυτό. Απλά φέτος υπάρχει επιπλέον πρόβλημα λόγω των πολλών αγώνων, οπότε ψάχνουμε για άλλη έδρα. Αποταθήκαμε σε Αρένα, Παπαδόπουλος και Αμμόχωστος, όμως και εκεί θα γίνει επανασπορά, οπότε θα δούμε πού θα αγωνιστούμε σε συνεννόηση με τη Δόξα και την ΚΟΠ. Επιλογές είναι το ΓΣΖ και το Δασάκι και ανάλογα θα αποφασίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα