Μια μοναδική συνεδριακή εμπειρία HR 360, New Era – New HR

Την  Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις 10:00 διοργανώνεται ένα ξεχωριστό online συνέδριο, το οποίο αφορά στη νέα εποχή του HR. Το HR 360 διοργανώνεται από την DIAS MEDIA GROUP και την BOUSSIAS COMMUNICATIONS και χορηγό το CIIM.

Ενώ, βρισκόμαστε

εν μέσω της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και σε μια δύσκολη μετά Covid-19 εποχή, ανακαλύπτουμε ότι οι εργασιακές σχέσεις αλλάζουν και το HR οφείλει να δημιουργήσει νέες προοπτικές και να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις. Για αυτό πρέπει να επαναπροσδιοριστεί και να παίξει κυρίαρχο ρόλο έτσι ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιβιώσουν αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Ο σκοπός του συνεδρίου αυτού είναι να παρουσιάσει τις καινοτόμες ιδέες αλλά και τις προοπτικές σε μια νέα ψηφιακή εποχή για τον νευραλγικό κλάδο της διεύθυνσης του Ανθρώπινου Δυναμικού. Το συνέδριο θα εστιάσει στις τάσεις, τις τεχνολογίες, τις στρατηγικές αλλά και τις καλύτερες και πιο αποδοτικές στρατηγικές που σχεδιάζουν το νέο πρόσωπο του HR για να συμβάλει στην επιτυχία της εκάστοτε επιχείρησης. Στην έναρξη του συνεδρίου έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε τον καθηγητή Organizational Behavior, Psychology, and Cognitive Science του Πανεπιστημίου Case Western Reserve University, κύριο Richard Boyatzis

Η θεματολογία:

Οι τάσεις στον εργασιακό χώροΠροκλήσεις και ευκαιρίεςΕπάνδρωση και talent managementEmployer brandingΑφοσίωση εργαζομένωνΔιαχείριση απόδοσηςΜάθηση και ΑνάπτυξηΔιαφορετικότητα και ένταξηΑνάλυση ατόμων

Οι ομιλητές:

Katrina Collier συγγραφέας, ομιλήτρια και διαμεσολαβητής: Δείχνει στις εταιρίες πώς να απελευθερωθούν από τα εμπόδια που βάζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι. Είναι συγγραφέας του βιβλίου  The Robot-Proof Recruiter and Mastermind Cerification, και χρησιμοποιεί τις γνώσεις της ως ομιλήτρια. Επίσης, έχει ιδρύσει την DisruptHR UK events, και είναι πρέσβειρα ελπίδας και δικαιοσύνης για την πάταξη της μοντέρνας δουλείας. Ακόμα, παρουσιάζει το podcast #SocialRecruiting Show.

Pete Jenkins, εμπειρογνώμονας gamification:  Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, καθηγητής και φυσικά  gamer! Ως  CEO  της ν Gamification+ Ltd είναι μέντορας και εκπαιδευτής εταιριών σε παγκόσμιο επίπεδο που χρησιμοποιούν το gamification για επίλυση προβλημάτων. Είναι πρόεδρος του Gamification Europe, του ετήσιου ευρωπαικού συνεδρίου.

Thomas Juli Human Business Architect. Είναι κάτοχος τίτλου Ph.D., ένας human business architect και εξπέρ της ευκίνητης και συστηματικής μεταμόρφωσης εταιριών καθώς και της ηγεσίας αλλά και της καινοτομίας.

Διευθύνει το ‘Motivate2B’, ένα agency για μετασχηματισμό έργων, επιχειρήσεων και πολιτικών, είναι συνιδρυτής του ‘Human Business Architects’ ενός group που ανακαλύπτει και μοιράζεται νέες προσεγγίσεις σε θέματα επιχειρήσεων και σε μοντέλα επικοινωνίας για τη νέα εποχή. Είναι μέντορας για start ups και καθηγητής καινοτομίας και τεχνολογίας σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Ακόμα έχει συγγράψει τις «Αρχές της ηγεσίας για επιτυχή projects» και δουλεύει το νέο του βιβλίο “Being Human in a Digital Age”.

Για συμμετοχές: Έλενα Χατζηνικολάου, email[email protected]

Χορηγός:

Cyprus International Institute of Management

Υπό την αιγίδα:

CyHRMA

Keywords
Τυχαία Θέματα