Μεθυσμένος οδηγός πήγε στην Τροχαία και ζητούσε το αμάξι του

Πανικό προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός στην Τροχαία Λευκωσίας τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος αρχικά προκάλεσε γύρω στις μια τα ξημερώματα σήμερα τροχαίο στη Λευκωσία (το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο) και σε προκαταρκτική εξέταση που του έγινε διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε με ποσοστό αλκοόλης 78μg αντί 22μg.

Στην συνέχεια ο 30χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας, όπου του έγινε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 80μg αντί 22μg και αφού αφέθηκε ελεύθερος μεταφέρθηκε στην οικία του.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα

ο 30χρονος επισκέφθηκε την Τροχαία Λευκωσίας, όπου ζητούσε όπως του επιστραφεί το αυτοκίνητο του, το οποίο είχε κατακρατηθεί αφού οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 30χρονος τη δεδομένη στιγμή ήταν μεθυσμένος, φώναζε και προκαλούσε ανησυχία με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κατηγορηθεί γραπτώς.

Εντωμεταξύ, στην Πάφο 37χρονος, ανακόπηκε για έλεγχο γύρω στις 5 τα ξημερώματα σήμερα και σε προκαταρκτική εξέταση που του έγινε διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε με ποσοστό αλκοόλης 104μg αντί 22μg.

Στη συνέχεια ο 37χρονος αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για τελική εξέταση αλκοόλ και συνελήφθη.Οι δράσεις της Αστυνομίας για εμπέδωση της οδικής συνείδησης καθώς επίσης και του εντοπισμού «επικίνδυνων οδηγών» συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα