Έγκλημα στην Ν. Ιωνία Βόλου – Νεκρός 37χρονος άνδρας

10:37 30/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα φριχτό έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στη Ν. Ιωνία. Ένας άνδρας 37 χρόνων εντοπίστηκε νεκρός από περαστικούς κοντά στις εργατικές κατοικίες πάνω από τον Περιφερειακό, στην περιοχή του Φυτόκου. Ο θάνατός του αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, ενώ στην αστυνομία προσήχθη ο αδελφός του.

Ο δράστης που ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί, φέρεται ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα και τον έσυρε έξω από το σπίτι όπου εντοπίστηκε από περαστικούς το πρωί και ενημερώθηκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες

η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της αγοραπωλησίας ναρκωτικών, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν χρήστης.

Στο σημείο μετέβησαν επίσης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.
Όπως ανέφερε η κ. Λεονταρή η σορός του άνδρα φέρει τραύματα, κυρίως στο κεφάλι, από θλων αντικείμενο και κακώσεις επειδή σύρθηκε σε μεγάλη απόσταση. «Είναι πιθανό το συμβάν να έγινε μέσα στο σπίτι και μετά το πτώμα να σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο κεφάλι. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν έγκλημα».

Σύμφωνα με την κ. Λεονταρή ο θάνατος του 37χρονου τοποθετείται χρονικά από τις 3 σήμερα τα ξημερώματα και μετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα