Μεταστεγάζεται στο κτήριο της πρώην ΣΠΕ ο Δήμος Πολεμιδιών

Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών με ανακοίνωση ενημερώνει ότι το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του που πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021 αποφάσισε την παραχώρηση του κτιρίου της πρώην ΣΠΕ Πολεμιδιών, στο Δήμο Κάτω Πολεμιδιών.

Ως εκ τούτου, τα γραφεία του Δήμου πρόκειται να μεταστεγαστούν μόνιμα πλέον στις κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον 1ο Δρόμο αρ. 14 (κτίριο πρώην ΣΠΕ Πολεμιδιών).

Στο εν λόγω κτίριο θα στεγάζονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

Γενική Διεύθυνση
• Τμήμα Διοίκησης και Προσωπικού
• Οικονομικό Τμήμα και Ταμεία
• Υγειονομικό Τμήμα


Ενόψει των πιο πάνω, ενημερώνεστε ότι η μετακόμιση στα νέα γραφεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 από η ώρα 11.00πμ και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022 ώρα 3.00μμ.  

Λόγω των εργασιών της μετακόμισης, οι τηλεφωνικές γραμμές των πιο πάνω υπηρεσιών, δεν θα βρίσκονται σε λειτουργία και τα ταμεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά.  Για σκοπούς εξυπηρέτησης του, το κοινό θα μπορεί να αποτείνετε στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στα τηλ. 25-732290 και 25731979 αντίστοιχα.

Καλούνται οι δημότες να επιδείξουν τη δέουσα κατανόηση και να αποφεύγουν να προσέρχονται στα γραφεία του Δήμου, παρά μόνο για επείγοντα θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεταστεγάζεται, ΣΠΕ, Δήμος Πολεμιδιών,metastegazetai, spe, dimos polemidion