Μεγάλη απήχηση η καμπάνια της Marathon Trading

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία ενσαρκώνει τη σύγχρονη, εργαζόμενη και επιτυχημένη νέα μαμά, επιλέχθηκε από τη Marathon Trading ως το πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια της για την κορυφαία πιπίλα Happiness από την ελβετική εταιρεία bibi®.

Η Marathon Trading είναι μια από τις λίγες κυπριακές επιχειρήσεις που δημιούργησαν διαφημιστική καμπάνια με τοπικό celebrity η οποία σημειώνει μεγάλη

επιτυχία στα social media και στα περιοδικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια και Fashion Icon πόζαρε στην καμπάνια, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της Αριάδνη. Κωνσταντίνα και Αριάδνη αρνούνται να αποχωριστούν έστω και για μια στιγμή την πιπίλα Happiness, η οποία τις συνοδεύει παντού και πάντοτε!

Λίγα λόγια για τη νέα πιπίλα Happiness της bibi®:

H νέα πιπίλα Happiness, ελβετικής κατασκευής, από τη bibi®:

● Είναι ελαφριά, λεπτή, εύκαμπτη και προάγει την υγιή ανάπτυξη του ουρανίσκου και της γνάθου, χάρη στην ιδανική γεωμετρική ορθοδοντική της θηλή.

● Διαθέτει την ασπίδα ErgoComfort με το ειδικά μελετημένο μέγεθος και κοίλο σχήμα, που εφαρμόζει τέλεια στο προσωπάκι του μωρού σας.

● Συνοδεύεται με πρακτικό, προστατευτικό καπάκι για καλύτερη υγιεινή και προστασία.

Θα βρείτε τις πιπίλες bibi® Happiness, που εισάγονται στην Κύπρο από την εταιρεία Marathon Trading, στα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mamatoto, και στις υπεραγορές Άλφαμεγα στην τιμή των €4.90.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά

Τηλ. 22.89.95.00

Fax. 22.75.71.73

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα